De VW Polo beats vlak voor een gebouw met voorbij wandelende mensen

De Polo beats

Sound: check.

Op elk goed feestje bekommert iemand zich om de perfecte sound.Op de straat neemt de Polo beats met zijn beats soundsystem van 300 watt die rol voor zijn rekening. Want met zijn kenmerkende beats-branding is het ook qua look: check.

Overtuigende harmonie.

Gedetailleerd overzicht van de VW Polo beats met beatsaudio logo

 

beats soundsystem.

Meer bas nodig?

beats interieurontwerp.

Allesbehalve mainstream.

Vrouw achter VW Polo beats met streepstickers op de weg
Interieur VW Polo beats met dorpellijsten, beatsaudio logo en decoratieve elementen in Velvet Red

Sound.

Meer bas nodig?

Het koptelefoonmerk beats by Dr. Dre is wereldberoemd. Dezelfde soundspecialist is verantwoordelijk voor de installatie in de Polo beats. Zes op elkaar afgestemde luidsprekers garanderen een perfecte sound voor elke zitplaats in de auto. En dankzij de bijkomende subwoofer voelt u de extradiepe bastonen tot in de buik. Alle boxen worden door een 8-kanaalsversterker van 300 watt aangevuurd. Het hele systeem regelt u via uw infotainmentsysteem dat u reeds bij het instappen met een beats beeldscherm begroet.

Uitrustingen.

Allesbehalve mainstream.

Hier draait alles rond de juiste sound: op de dorpellijsten glimt het BeatsAudio logo. De bekende ronde 'b' prijkt niet alleen op de boxen, maar is ook in de kwalitatief hoogstaande sportstoelen vooraan ingeperst. En de decoratieve elementen in Velvet Red bieden een heel bijzondere designtoets.

Ontdek hier alle Volkswagen-modellen.

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens.