Rijdende VW Passat GTE voor bomen en gebouwen met meerdere verdiepingen

De Passat GTE

Bespaart op verbruik. Niet op comfort.

Hedendaagse mobiliteit. De Volkswagen Passat GTE met plug-inhybridetechnologie is niet alleen krachtig, maar ook zeer zuinig. Met zijn comfortabele elektrische rijbereik staat hij voor een toekomstgerichte en verantwoorde mobiliteit. En bovendien ziet hij er ook nog eens echt goed uit. 

De Volkswagen Passat GTE heeft veel highlights. Hier zijn er al twee in één oogopslag: 

VW Passat GTE: knoppen links van de schakelpook, GTE-knop met ledverlichting, stop-startknop

 

GTE-modus.

Rijplezier met een druk op de knop.

Automatische afstandsregelaar ACC.

Houdt afstand. En respecteert snelheidsbeperkingen.

VW Passat, buitenaanzicht, mobiele sleutel. Vrouw opent de auto met de smartphone
VW Passat met automatische afstandsregelaar ACC, schematische voorstelling van de voorspellende snelheidsregeling

Hybride.

Rijplezier met een druk op de knop.

Niemand kan met een druk op de knop zijn goede humeur inschakelen. Wat wel kan met een druk op de knop, is kiezen voor puur elektrisch of hybride rijden. In de GTE-modus wordt de kracht van beide aandrijvingen gebundeld, wat voor een bijzonder krachtige powerboost zorgt. Hierbij werken de elektromotor en de rechtstreeks ingespoten TSI-benzinekrachtbron samen, onmiskenbaar door het typische motorgeluid dat weerklinkt bij het activeren van de GTE-modus. Wat niet zelden gepaard gaat met een positief effect op het humeur van de bestuurder. 

Connectiviteit.

Uw  Passat GTE heeft de beste connecties. Ook online.

Met het pack We Connect1 kunt u in uw Passat GTE na een eenmalige activering gratis gebruikmaken van talloze nuttige en innovatieve online diensten en services.

Meer info over We Connect: https://www.volkswagen-carnet.com/nl_BE.html

1 Om gebruik te kunnen maken van de We Connect-diensten heeft de klant een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet hij zich bij We Connect aanmelden met zijn gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast moet online een afzonderlijk We Connect- of We Connect Plus-contract afgesloten worden met Volkswagen AG. Voor We Connect Plus heeft de klant na de overhandiging van het voertuig 90 dagen tijd om het voertuig bij Volkswagen AG te registreren en de diensten voor de volledige duur van de overeengekomen looptijd te gebruiken.

IQ.DRIVE.

Houdt afstand. En respecteert snelheidsbeperkingen.

Op trajecten met een officiële snelheidsbeperking, maar ook voor bochten en op rotondes kan de optionele automatische afstandregelaar ACC met voorspellende snelheidsregeling deze verkeersomstandigheden herkennen1 en op afwijkingen reageren. Tot 210 km/u kan het systeem u helpen om voldoende afstand te houden tot uw voorligger1

1 Binnen de grenzen van het systeem 

Kies uw Passat GTE

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Ontdek hier alle Volkswagen-modellen.

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens.