VW Passat GTE Variant, bovenaanzicht schuin, op parkeerplaats voor houten muur, gezin op de stoep

De Passat GTE Variant

Meer rijbereik. Meer comfort. Minder verbruik.

De Volkswagen Passat GTE Variant combineert de voordelen van de plug-inhybridetechnologie met een royaal ruimteaanbod en een opmerkelijk comfort. Hij is performant, zuinig en biedt veel ruimte voor zakelijke verplaatsingen, gezinsuitstapjes of allerlei vrijetijdsbestedingen. Bovendien staat hij met zijn comfortabele elektrische rijbereik voor een toekomstgerichte en verantwoorde mobiliteit. En dan is hij ook nog eens een echte blikvanger. 

De Volkswagen Passat GTE Variant heeft veel highlights. Hier zijn er al twee in één oogopslag:

VW Passat GTE: knoppen links van de schakelpook, GTE-knop met ledverlichting, stop-startknop

 

GTE-modus.

Rijplezier met een druk op de knop.

Automatische afstandsregelaar ACC.

Houdt afstand. En respecteert snelheidsbeperkingen.

VW Passat, buitenaanzicht, mobiele sleutel. Vrouw opent de auto met de smartphone
Passat automatic distance control ACC, diagrammatic representation of the predictive speed control

Hybride.

Rijplezier met een druk op de knop.

Niemand kan met een druk op de knop zijn goede humeur inschakelen. Wat wel kan met een druk op de knop, is kiezen voor puur elektrisch of hybride rijden. In de GTE-modus wordt de kracht van beide aandrijvingen gebundeld, wat voor een bijzonder krachtige 'powerboost' zorgt. Hierbij werken de elektromotor en de rechtstreeks ingespoten TSI-benzinekrachtbron van de VW Passat GTE Variant samen, onmiskenbaar door het typische motorgeluid dat weerklinkt bij het activeren van de GTE-modus. Wat niet zelden gepaard gaat met een positief effect op het humeur van de bestuurder. 

Connectiviteit.

Uw Volkswagen Passat GTE Variant heeft de beste connecties. Ook online.

Met het pakket We Connect1 kunt u in uw VW Passat GTE Variant na een eenmalige activering gratis gebruikmaken van talloze nuttige en innovatieve online diensten en services.

Meer info over We Connect: https://www.volkswagen-carnet.com/nl_BE.html

1 Om gebruik te kunnen maken van de We Connect-diensten heeft de klant een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet hij zich bij We Connect aanmelden met zijn gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast moet online een afzonderlijk We Connect- of We Connect Plus-contract afgesloten worden met Volkswagen AG. Voor We Connect Plus heeft de klant na de overhandiging van het voertuig 90 dagen tijd om het voertuig bij Volkswagen AG te registreren en de diensten voor de volledige duur van de overeengekomen looptijd te gebruiken.

IQ.DRIVE.

Houdt afstand. En respecteert snelheidsbeperkingen.

Op trajecten met een officiële snelheidsbeperking, maar ook voor bochten en op rotondes kan de optionele automatische afstandsregelaar ACC met voorspellende snelheidsregeling deze verkeersomstandigheden herkennen1 en op afwijkingen reageren. Tot 210 km/u kan het systeem u helpen om voldoende afstand te houden tot uw voorligger1.

1 Binnen de grenzen van het systeem

Kies uw Passat GTE Variant

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Ontdek hier alle Volkswagen-modellen.

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens.