Passat Business

De Business-uitvoering : de perfecte deal voor iedereen !

Met onze Business-uitvoeringen bieden we exclusieve configuraties aan tegen de beste voorwaarden. Het gaat om de meeste gevraagde opties door onze veeleisende Belgische  klanten. De Business-uitvoeringen zijn zowel beschikbaar voor particulieren als voor professionele klanten.

De Passat Business zorgt voor meer comfort en meer veiligheid en u heeft altijd de mogelijkheid om extra uitrusting toe te voegen.

De « Business » voordelen voor particulieren.

 • Dankzij de Business- uitvoering rijdt u dagelijks met een royaal uitgeruste Volkswagen met meer rijcomfort en veiligheid tegen een voordelige prijs.
 • De keuze maken voor een Business – uitvoering is op langere termijn ook de garantie voor een betere restwaarde wanneer u van voertuig wilt veranderen.

Bijkomende uitrustingen met de Business-uitvoering

Zie hieronder een overzicht van de uitrustingen waarvan u kan genieten bij de Passat Business.

Passat Style Business
 • Metaalkleur
 • GPS Discover Media
 • Elektrisch inklapbare buitenspiegels, dimbaar aan bestuurderszijde
 • Climatronic met 3-zone temperatuurregeling
 • Achteruitrijcamera
 • Wired & Wireless App Connect
 • Comforttelefonie met inductieve laadfunctie
 • Spraakbediening
 • Elektrische kofferklep
 • Pack Ambiente Plus
  Multi Color sfeerverlichting
  Led leeslampjes voor- en achteraan
 • Led-Matrix koplmampen
  Led-achterlichten met dynamisch knipperlicht
  Dynamic Light Assist
  Led Mistlichten met bochtenverlichting

Ontdek ons aanbieding voor particulierenOpens an external link
Ontdek ons aanbieding voor professionele klantenOpens an external link

De Passat Business is uitgerust met de meest gevraagde opties door onze Belgische klanten. Zie hieronder 3 voorbeelden :

Ledmatrixkoplampen
Dynamisch. Zonder te verblinden.

De ledmatrixkoplampen van de Passat Variant Business stralen dankzij de dynamische grootlichtregeling zonder anderen te verblinden. Naargelang van de rijsituatie worden bepaalde ledsegmenten voor de lichtverdeling doelgericht in- of uitgeschakeld. Ongeacht of u overdag in de stad, ’s avonds op secundaire wegen of bij slecht weer op de snelweg rijdt, uw ledmatrixkoplampen passen zich aan. Op die manier kunnen behalve uzelf ook uw voor- en tegenliggers ontspannen rijden.

Front Assist
Reactietijd Daar heeft uw Passat geen last van.

De noodremfunctie Front Assist met voetgangerherkenning kan helpen de ernst van een eventueel ongeval te beperken of – idealiter – het ongeval helemaal te voorkomen. Het systeem kan voetgangers en voertuigen op de rijweg detecteren en vervolgens de bestuurder tijdig waarschuwen. Als daar geen reactie op volgt, kan het systeem een noodstop inzette.

Climatronic met 3-zone temperatuurregeling. Een goed reisklimaat voor iedereen

Voor uw passagiers is het te warm? Voor u te koud? Of omgekeerd? Met de optionele tweezoneregeling kunnen de temperaturen aan bestuurders- en passagierszijde onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Maar de airconditioning Air Care Climatronic kan nog meer: hoe langzamer u rijdt, hoe stiller de ventilator werkt. En wanneer u de voorruitsproeiers of de achteruitversnelling inschakelt, wordt automatisch de recirculatiemodus geactiveerd, om onaangename geuren buiten te houden. Kortom: in de Passat Variant Business heerst altijd een goed reisklimaat.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Kies uw Passat Business

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Ook beschikbaar in Plug-In Hybrid

De Passat GTE-sedan combineert traditie en vernieuwing. Zijn klassieke lijnen stralen een gevoel van vertrouwen en stabiliteit uit en daaronder zit een hybride aandrijflijn die comfort, plezier en rust achter het stuur met elkaar verzoent. Hij is beschikbaar in de Business- -uitvoering en biedt u een fiscale aftrekbaarheid tot 100%.