2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

De nieuwe Polo.

Totale bescherming. Totale schoonheid.

De nieuwe Polo neemt u in bescherming. Met nog meer veiligheidsassistenten dan zijn voorganger houdt hij alles wat rondom u gebeurt in het oog. Terwijl hij zelf als geen ander in het oog springt. Dat heeft hij alleen al te danken aan zijn volledig nieuwe design met lage zijlijn, dynamische koetswerknaden en nieuw ontworpen koplampen. Op ieder traject.

Uitrusting & design.

De nieuwe Polo: betrouwbaar, veilig en sportief. Aan de hand van zijn duidelijke designtaal en elegante lijnen vindt hij de perfecte balans tussen design en functie. Hij overtuigt met zijn comfortabele, veilige en moderne kenmerken. Kortom: de Polo geeft zin om te rijden.

 • Exterieur.

  Toon zelfvertrouwen.

  De nieuwe Polo oogt sportief en opvallend. Dankzij de lange motorkap en de horizontale lijnen ziet de voorkant er dynamischer en breder uit. Zijn sportieve uiterlijk, compacte afmetingen en korte overhangen staan voor een hoge mate van rijplezier.

  Meer weten
 • Interieur.

  Meer ruimte voor uw comfort.

  Tot de highlights in het interieur van uw Polo behoren de sfeerverlichting, de zetels met optionele lendensteun evenals de nieuwe sierelementen. Bovendien is de Polo gegroeid – dat betekent meer hoofd- en beenruimte voor de bestuurder en zijn passagiers.

  Meer weten
 • Lichten.

  Klaar voor zoveel uitstraling?

  Geniet van dit fenomeen: de nieuwe Polo krijgt standaard leddagrijverlichting en halogeenkoplampen die hem zijn unieke uitstraling bezorgen. Desgewenst kunt u de sportieve uitstraling van uw Polo nog meer opwaarderen met ledkoplampen en ledachterlichten.

  Meer weten
 • Velgen.

  Dat ziet er goed uit: de selectie wielen voor de Polo.

  Met welke wielen uw Polo er het best uitziet, is een kwestie van smaak. Daarom bieden wij u een aantrekkelijke selectie aan stalen en lichtmetalen velgen aan, waarmee u uw Polo een heel eigen toets kunt geven.

  Meer weten

Infotainment.

Of u tijdens het rijden wil telefoneren, actuele verkeersinformatie nodig hebt, met behulp van de gps uw bestemming wil bereiken of gewoon uw eigen muziek wil beluisteren – uw Polo biedt u diverse mogelijkheden om makkelijk en comfortabel van moderne technologie te genieten.

 • Radio.

  En u kan er ook gewoon mee naar de radio luisteren.

  U houdt van muziek onderweg, maar wil tegelijk ook optimaal geïnformeerd zijn en geen compromissen sluiten op het vlak van comfort? Dan zal u zeker enthousiast zijn over beide beschikbare audiosystemen.

  Meer weten
 • Navigatie.

  Maak alleen omwegen die de moeite waard zijn.

  Soms is de rechtstreekse weg niet de beste. Aan de hand van het optionele navigatiesysteem 'Discover Media’ met Car-Net-koppeling kunt u files vermijden en nieuwe bestemmingen ontdekken.

  Meer weten
 • Telefonie.

  Helpt u eenvoudiger te communiceren.

  Bel gerust al uw vrienden. Maar hou alstublieft beide handen aan het stuur. De nieuwe Polo biedt u daarvoor naar wens de telefooninterface ‘Comfort’.

  Meer weten
 • Car-Net.

  Verbonden met alles wat u belangrijk vindt.

  Met uw smartphone bent u bijna altijd online. Waarom ook niet met uw auto? Met Car-Net bevindt de Polo zich op de datasnelweg – en dat brengt heel wat voordelen met zich mee. Binnenkort zult u de diverse informatiediensten niet meer willen missen.

  Meer weten

Bijstandssystemen.

De intelligente rijbijstandssystemen in uw Polo zorgen voor meer rijcomfort en kunnen u helpen om kritische situaties vlot op te lossen of zelfs helemaal te vermijden. En ook al zult u de tussenkomst van deze technologie niet altijd opmerken, is het goed om weten dat ze er is.

Comfort.

U zult versteld staan hoe aangenaam de ritten in uw nieuwe Polo zijn. Dankzij zijn comfortabele uitrusting geniet u ook bij lange ritten van een comfortabele zithouding en ontziet u uw rug. U kunt uw gewenste reistemperatuur individueel instellen via de optionele klimaatregeling 'Climatronic'.

 • Zitcomfort.

  Met zoveel comfort blijft u gewoon zitten.

  Of het nu gaat om lange reizen of korte uitstapjes – in uw nieuwe Polo zit u altijd comfortabel. De standaard ergonomische zetels sparen uw rug tijdens het rijden en zijn zo comfortabel dat u haast zou vergeten dat u in de auto zit.

  Meer weten
 • Klimaatregeling 'Climatronic'.

  Zorg voor een individueel reisklimaat.

  Te warm, te koud of ergens tussenin? Het kan al eens moeilijk zijn om de juiste temperatuur te vinden. Zeker als u meerdere passagiers vervoert. Dankzij de optionele klimaatregeling met 2 zones in uw Polo behoren deze discussies echter tot het verleden.

  Meer weten
 • Panoramisch dak.

  Zon, wind en meer: dit schuifdak staat voor alles open.

  Geniet van het prachtige uitzicht: dankzij het optionele panoramisch kantel-/schuifdak geniet u een onbelemmerd uitzicht op de hemel, terwijl zonlicht en een aangename frisse lucht in uw Polo naar binnen stromen.

  Meer weten
 • Keyless Access.

  Open de deuren als bij toverslag.

  Eenvoudigweg instappen zonder de sleutel in de hand te hoeven houden. Dankzij het optionele vergrendelings- en startsysteem ‘Keyless Access’ is het voldoende hem gewoon op zak te hebben. Vervolgens start u de motor ook zonder sleutel, namelijk door een simpele druk op de knop.

  Meer weten

Technologie.

De moderne motoren voor de Polo onderscheiden zich door hun zuinigheid, trekkracht en vermogen. Precies wat u nodig hebt als u graag en vaak onderweg bent, maar toch uw verbruik binnen de perken wilt houden.

 • Motoren.

  Dubbel voordeel.

  De TSI-benzinemotoren en TDI-dieselmotoren zullen u aangenaam verrassen met hun snelle krachtontplooiing en hun laag verbruik. De CNG-aandrijving is een even dynamisch als milieubewust alternatief, doordat ze op aardgas werkt.

  Meer weten
 • Stop-startsysteem.

  Bij het remmen recupereert u energie.

  De motor laten draaien bij het stoplicht verbruikt onnodig brandstof. Daarom schakelt het stop-startsysteem de motor uit van zodra u de voet van de koppeling haalt. Bij het remmen wordt de vrijgegeven energie naar de accu gestuurd en daar opgeslagen.

  Meer weten

Individualisering.

Kies uw design uit meerdere pakketten en configureer uw Polo naar wens. Met kleine details bezorgt u hem een sterk karakter en maakt u hem tot een stijlvolle metgezel.

Polo beats en Polo GTI.

image

Ontdek de Polo van alle kanten.

image

Exclusieve aanbieding op de Polo.

Tot uw dienst.