2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image
1

De Golf Variant R.

De Golf Variant R. Meer ruimte voor sportiviteit.

De Golf Variant R is krachtiger dan ooit en toont hoe snel de technologie evolueert: met zijn vermogen van 221 kW (300 pk) en 400 Nm koppel verenigt hij een krachtig design met straffe prestaties.

Technologie.

Van het circuit naar de weg: Dankzij de permanente vierwielaandrijving 4MOTION en de krachtige TSI-turbomotor met directe injectie beleeft u keer op keer indrukwekkende rijsensaties. Met de nieuwe DSG-7-versnellingsbak met dubbele koppeling accelereert u bovendien efficiënt en zonder onderbreking van de trekkracht.

Uitrusting & design.

Een hoogwaardige uitrusting in motorsportlook en een strak design met R-specifieke kenmerken typeren uw Golf Variant R. Voor talrijke details hebt u bovendien de keuze tussen verschillende uitvoeringen.

Bijstandssystemen.

Intelligente rijbijstandssystemen kunnen uw rijcomfort verhogen en helpen om kritische situaties te overwinnen of zelfs helemaal te vermijden.

Infotainment.

De infotainmentsystemen in de Golf Variant R beantwoorden aan de hoogste eisen – onder meer met een standaard aanraakscherm en optionele gebarenbediening.

Tot uw dienst.