2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Golf Sportsvan IQ.DRIVE

De Golf Sportsvan IQ.DRIVE.

Opwindend innovatief. Rustgevend comfortabel.

De Golf Sportsvan IQ.DRIVE oogt vertrouwd. Tegelijk trekt hij overal veel bekijks en verrast hij met vele technische innovaties. Zoals met de handige rijstrookassistent Lane Assist of de automatische cruisecontrol ACC.

De highlights in de Golf Sportsvan IQ.DRIVE.

Maak kennis met de ruime standaard uitrustingsmogelijkheden.

 • Koetswerk.

  Sportief aangelegd.

  Ondubbelzinnig een Golf en toch verschillend: met zijn veelzijdige sportieve verschijning is de Golf Sportsvan IQ.DRIVE een ware blikvanger.

  Ontdek meer
 • Interieur.

  Vanbuiten sportief, vanbinnen comfortabel.

  Het interieur van de Golf Sportsvan IQ.DRIVE overtuigt met een hoogwaardig interieurdesign en een praktisch opbergconcept.

  Ontdek meer
 • ACC Front Assist.

  Verreweg toonaangevend.

  De automatische afstandsregelaar ACC met Front Assist kan u helpen om een vooraf ingestelde afstand tot uw voorligger aan te houden. Daarnaast kan het systeem ook een van te voren ingestelde maximumsnelheid aanhouden.

  Ontdek meer
 • Blind Spot Sensor.

  Overal ogen.

  Alles in het oog. De Blind Spot Sensor kan u binnen de limieten van het systeem waarschuwen voor voertuigen in de dode hoek. Bij het achteruitparkeren controleert het de zones naast en achter uw auto.

  Ontdek meer
 • Park Assist.

  Parkeren wordt kinderspel.

  Parkeren met een druk op de knop. Park Assist herkent dwarse en overlangse parkeerplaatsen en neemt het sturen van u over totdat u volledig geparkeerd staat. U hoeft enkel nog koppeling, gas en rem te bedienen terwijl u de omgeving rond de auto in het oog houdt.

  Ontdek meer
 • Lane Assist.

  Houdt u op het rechte pad.

  Lane Assist kan binnen zijn technische mogelijkheden detecteren of het voertuig onbedoeld de eigen rijbaan verlaat en kan u helpen in uw rijstrook te blijven.

  Ontdek meer

Optionele packs.

Ontdek ook de optioneel verkrijgbare highlights.

image

Exclusieve aanbieding op de Golf Sportsvan IQ.DRIVE.

Speciale IQ.DRIVE modellen.

 • up! IQ.DRIVE.

  Kleine auto vol grote ideeën.

  Klein maar dapper! De nieuwe up! IQ.DRIVE weet te overtuigen met talrijke aantrekkelijke highlights en intelligente rijhulpsystemen zoals de adaptieve snelheidsregelaar en de noodremfunctie voor de stad als standaarduitrusting. Een instapper van formaat.

  Ontdek de up! IQ.DRIVE
 • Polo IQ.DRIVE

  Ook met de nodige veiligheidsafstand kun je je tijd ver vooruit zijn.

  Met de tijd mee zijn is voor de Polo IQ.DRIVE niet genoeg. Hij wil zijn tijd vooruit zijn. Dankzij innovatieve technologie zoals de automatische cruisecontrol ACC met Front Assist en veel andere highlights slaagt hij daar moeiteloos in.

  Ontdek de Polo IQ.DRIVE
 • Golf IQ.DRIVE

  Vooruitstrevend. Ook als hij stilstaat.

  De Golf stond altijd al synoniem voor vooruitgaan. Dat is ook zo voor de Golf IQ.DRIVE. Naast zijn sportieve looks imponeert hij door een veelvoud aan intelligente rijhulpsystemen. De standaard rijstrookassistent Lane Assist bijvoorbeeld behoedt u voor het afwijken van uw koers.

  Ontdek de Golf IQ.DRIVE
 • Golf Variant IQ.DRIVE

  In de lengte beter. Ook op korte wegen.

  Meer plaats. Meer bewegingsruimte. De Golf Variant IQ.DRIVE heeft op alle vlakken wat meer te bieden. Zo ook een bredere kijkhoek. De Blind Spot Sensor kan u namelijk binnen de limieten van het systeem waarschuwen voor voertuigen in de dode hoek. Dit is slechts een van de talrijke slimme features van dit model.

  Ontdek de Golf Variant IQ.DRIVE
 • T-Roc IQ.DRIVE

  Beschikt over trekkracht. En over intelligentie.

  De T-Roc IQ.DRIVE is het bewijs op wielen dat kracht en intelligentie elkaar niet uitsluiten. En daar pakt hij ook dolgraag mee uit, zoals met de talrijke rijhulpsystemen die standaard in het Licht- en zicht-pack zitten.

  Ontdek de T-Roc IQ.DRIVE
 • Tiguan IQ.DRIVE

  Alles heeft hij gezien. Altijd en bijtijds.

  Het markante design van de Tiguan IQ.DRIVE verraadt zijn alertheid. Dankzij de talrijke IQ.DRIVE -systemen ook net op dat moment waarop dit bijzonder belangrijk is. Zo kijkt hij bijvoorbeeld ook vooruit wanneer u achterwaarts uitrijdt met de geïntegreerde uitparkeerhulp.

  Ontdek de Tiguan IQ.DRIVE
 • Tiguan Allspace IQ.DRIVE

  Veel plaats. En nog veel in zijn mars.

  De Tiguan Allspace IQ.DRIVE biedt vele intelligente antwoorden bij uw dagelijkse verplaatsingen. Tegelijk biedt hij bijzonder veel plaats om nog meer te versjouwen. Hij rijdt u dankzij een veelvoud aan standaard IQ.DRIVE-technologieën in groot comfort van A naar B en met de parkeerhulp Park Assist zelfs tot vlakbij uw bestemming.

  Ontdek de Tiguan Allspace IQ.DRIVE
 • Sharan IQ.DRIVE

  Bijzonder slim. Bijzonder ruim.

  Soms moet het toch ietsje meer zijn. En niet alleen meer zitplaatsen of kofferruimte maar ook meer comfort. Zoals de Blind Spot Sensor die terwijl u rijdt u binnen de limieten van het systeem kan waarschuwen voor voertuigen in de dode hoek.

  Ontdek de Sharan IQ.DRIVE

Tot uw dienst.

Golf Sportsvan IQ.DRIVE

Golf Sportsvan IQ.DRIVE

Golf Sportsvan IQ.DRIVE

Golf Sportsvan IQ.DRIVE

Golf Sportsvan IQ.DRIVE

Golf Sportsvan IQ.DRIVE