2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
image
1

De e-Golf.

De e-Golf. De e-volutie van de auto gaat voort.

Vooral op korte trajecten, bijvoorbeeld in de stad, is de puur elektrische mobiliteit een zinvolle oplossing. Met de e-Golf komt u echter ook een eind buiten de stad. Hij heeft immers een rijbereik van 231 km.

Uitrusting & design.

De hoogwaardige uitrusting en heldere designtaal zijn kenmerkend voor iedere Volkswagen. Talrijke individualiseringsmogelijkheden bieden u bovendien de mogelijkheid om uw heel persoonlijke e-Golf te creëren. U zult verbaasd zijn over hoeveel keuze u hebt.

Technologie.

Uw e-Golf gaat de uitdagingen van vandaag aan met moderne oplossingen: De krachtige en haast geruisloze elektromotor zorgt voor indrukwekkende acceleraties en maakt tegelijk een energiezuinige rijstijl mogelijk. En dankzij het intelligente laadmanagement laadt u uw e-Golf heel eenvoudig op.

Infotainment.

Of u tijdens het rijden wil telefoneren, actuele verkeersinformatie nodig hebt, met behulp van de gps uw bestemming wil bereiken of gewoon uw eigen muziek wil beluisteren – uw e-Golf biedt u diverse mogelijkheden om makkelijk en comfortabel te genieten van moderne technologie.

Bijstandssystemen.

De intelligente rijbijstandssystemen in uw e-Golf zorgen voor meer rijcomfort en kunnen u helpen om kritische situaties vlot op te lossen of zelfs helemaal te vermijden. En ook al zult u de tussenkomst van deze technologie slechts zelden opmerken, het is goed om te weten dat ze er is.

Comfort.

Maak het uzelf comfortabel in uw e-Golf. Zijn omvangrijke basisuitrusting, de eenvoudige bediening en vele comfortabele extra's zorgen ervoor dat u samen met hem ontspannen van elke dag kunt genieten.

image

Exclusieve aanbiedingen op de e-Golf.

Tot uw dienst.