2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Nieuwe Passat Alltrack zee vrouwen surf groen

De nieuwe Passat Alltrack.

De Passat Alltrack. Overtuigend actief.

Volg uw eigen pad met de Passat Alltrack. Als u zich ook graag buiten de autosnelweg en de stad begeeft, is de Passat Alltrack uw juiste reisgezel. Met zijn offroad skills is hij vrijwel voor elke uitdaging uitgerust.

Vanaf 33.300 EUR Incl. BTW

Design.

Het hedendaagse, zelfbewuste design van de nieuwe Passat Alltrack straalt elegantie en klasse uit. Met zijn geprononceerde vormgeving en dynamische proporties maakt u niet alleen indruk op de baan. En dankzij zijn bodembescherming zijn ook slechte wegen voor hem klein bier.

 • Exterior

  Slaat overal een goed figuur.

  Komt zelfbewust voor de dag, ook buiten de gebaande paden: buiten de stad kan de Passat Alltrack bogen op zijn slechtewegenchassis en maakt hij indruk met zijn bodembescherming in roestvrijstalen look.

  Meer weten
 • Velgen

  Het draait allemaal om u.

  U heeft uw eigen stijl. De Passat Alltrack heeft de bijpassende lichtmetalen velgen. Kies uit verschillende designs: van klassiek-elegant tot dynamisch-sportief.

  Meer weten
 • Interieur

  Uitrusting met uitstraling.

  De sportief-robuuste look zet zich ook binnen in de Passat Alltrack verder. De hoogwaardige designelementen uit roestvrij staal, chroom en aluminium overtuigen dadelijk.

  Meer weten

Voor het goede gevoel van veiligheid en comfort. Ook op moeilijke ondergrond.

De Passat Alltrack is vrijwel voor elke ondergrond goed uitgerust. Op of van de baan: dankzij zijn intelligente technologie ervaart u een rijgevoel van volle dynamiek en buitengewone grip.

 • XDS+

  Soepel in de bochten.

  Het elektronische sperdifferentieel XDS+ ondersteunt sportief bochtenwerk en verhoogt de rijveiligheid.

  Meer weten
 • 4MOTION

  Stabiel door grip.

  De standaard vierwielaandrijving 4MOTION verhoogt de veiligheid in natte en gladde rijomstandigheden en maakt uw Passat Alltrack ook geschikt voor veeleisende ondergrond.

  Meer weten
 • Head-up-Display

  Alles in één oogopslag.

  Het optionele head-updisplay geeft onmiddellijk in uw gezichtsveld en vlak voor de voorruit belangrijke rij-informatie weer.

  Meer weten
 • Adaptieve onderstelregeling DCC

  Een kwestie van instellen.

  De adaptieve onderstelregeling DCC past zich door elektronisch afgestelde schokdempers ononderbroken aan elke rijsituatie aan. Dankzij de rijprofielselectie kan u de kenmerken van de schokdempers en besturing veranderen en tussen verscheidene instellingen kiezen.

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE is bij Volkswagen de noemer waaronder alle intelligente rijhulpsystemen vallen. Alle systemen waarover we al beschikken, maar ook die die we aan het ontwikkelen zijn voor morgen en die waarnaar we voor de toekomst onderzoek doen. IQ.DRIVE staat tevens voor innovatieve ideeën met een heldere focus: uw comfort en uw veiligheid.

 • Travel Assist

  Geniet van comfort met een druk op de knop.

  Stelt u zich eens voor dat een deel van het traject door de rijhulpsystemen van uw Passat Alltrack wordt overgenomen. Dit doet de optionele Travel Assist voor u: met hem rijdt u vandaag al comfortabeler en meer ontspannen.

  Meer weten
 • Elektromechanische remkrachtversterker

  Geknipt voor korte remafstanden.

  Met de standaard elektromechanische remkrachtversterker en in combinatie met het noodremsysteem Front Assist met voetgangerdetectie wordt de remweg van uw Passat Alltrack verkort. Zo verkleint het eventuele risico op ongevallen met voetgangers.

  Meer weten
 • Proactieve bescherming van de inzittenden

  Langs alle kanten beschermd.

  De proactieve bescherming van de inzittenden beschermt u binnen de technische mogelijkheden in kritieke situaties zoals bij op handen zijnde botsingen.

 • Area View

  Omgevingszicht Area View

  Met vier camera’s biedt het omgevingszicht Area View een overzichtelijk omgevingsbeeld dat het parkeren aanzienlijk vergemakkelijkt. Zo kan u bijvoorbeeld de volledige omgeving rond de auto vanuit vogelperspectief op het display oproepen. Of u kijkt op het display van uw audiosysteem ‘om het hoekje’: camera’s in het voorste en achterste uiterste van de auto maken het mogelijk om bij beperkte zichtbaarheid een zicht te hebben op de straat.1

 • Trailer Assist

  Aanhangwagenmanoeuvreerhulp Trailer Assist

  Wie ooit geprobeerd heeft om met een aanhangwagen te manoeuvreren die weet hoe moeilijk dit wel kan zijn. De aanhangwagenmanoeuvreerhulp Trailer Assist biedt uitkomst. Hij helpt de aanhangwagen behendig in achteruit tot zijn bestemming te brengen nadat u de gewenste rijrichting hebt ingesteld.1 U hoeft alleen nog maar gas te geven, te remmen, en de omgeving te observeren.

Infotainment.

In uw nieuwe Passat Alltrack zijn u en uw reisgezellen zeer goed geconnecteerd en geëntertaind. Geniet van een buitengewone sound, intuïtieve navigatie en het gemak van de spraakbediening die u gehoorzaamt op uw woord.

 • Apple Music

  Geniet tot 6 maanden van gratis Apple Music.

  Volkswagen Car-Net biedt u vandaag nog meer voordelen. Zo geniet u tot 6 maanden van gratis Apple Music met een keuze uit meer dan 50 miljoen songs die u reclamevrij kan afspelen via CarPlay in uw Volkswagen maar ook op uw iPhone, Android-smartphone, Mac, PC of andere toestellen. Ontdek de nieuwe hits en exclusieve inhoud zoals uitgebreide interviews met artiesten en de allernieuwste sounds via de live radio Beats 1 Radio.
  Meer informatie volgt binnenkort.

 • Streaming & Internet.

  Naar hartenlust gebruik maken van streamingdiensten.

  Onderweg in uw Passat Alltrack hoeft u uw lievelingsdiensten niet te missen: via het infotainmentsysteem van uw Passat kan u beschikken over uw favoriete streamingdiensten en ligt dankzij webradio de volledige wereld van de internetradio’s voor u open.

  Meer weten
 • Spraakbediening

  Wachtend op uw commando: de spraakbediening.

  Praat met de spraakbediening zonder uw blik van de baan te nemen. Of u nu via de spraakbediening uw lievelingsmuziek selecteert of de route plant, de spraakbediening, die standaard deel uitmaakt van uw infotainmentsysteem, staat steeds tot uw dienst.

  Meer weten
 • Telefoon interface

  Telefooninterface Comfort

  Dankzij de telefooninterface Comfort kunt u ontspannen bellen tijdens het rijden. Bijzonder praktisch: het geïntegreerde opbergvak met inductieve koppeling met de externe antenne en een inductieve oplaadfunctie. De handsfree installatie garandeert een storingvrije ontvangst en laat zich vlot bedienen via het multifunctionele scherm, het multifunctionele stuur of het aanraakscherm van het audiosysteem. Bovendien is het systeem uitgerust met een extra USB-aansluiting voor externe toestellen.

  Meer weten
 • Audio Composition

  Laat u entertainen.

  In uw Passat Alltrack bent u de programmachef: geen seconde verveling met de standaard audio Composition.

  Meer weten
 • Navigatiesysteem Discover Pro

  Zo blijft u goed geëntertaind op koers.

  Het optionele navigatiesysteem Discover Pro helpt u om goed op uw bestemming aan te komen. Het veelzijdige infotainment is indrukwekkend en biedt heel wat highlights zoals het Streaming & Internetpack.

  Meer weten

Connect yourself to the world.

You are online in the Passat Alltrack. And in just the same way as you are used to in everyday life – always and everywhere, with friends, family and business associates. A permanently installed eSIM card provides you with direct access to the mobile online services and. This is both seamless and standard. So you can stay informed and well entertained when on the move.

 • We Connect

  We Connect. Naadloos verbonden met uw Passat Alltrack.

  U stapt binnen in de digitale diensten van Volkswagen en maakt een rechtstreekse verbinding met uw voertuig: met het We Connect-pack geeft u uw Volkswagen geïntegreerde connectiviteit mee en kunt u na een eenmalige activatie gratis bogen op heel wat nuttige en innovatieve online diensten.

 • We Connect Plus

  We Connect Plus. Doorontwikkelde connectiviteit.

  De volledige wereld van digitale diensten van Volkswagen tilt connectiviteit naar een nieuw peil. We Connect Plus biedt u bijkomende uitgekiende functies, van intelligente navigatie met realtime-informatie over muziekstreaming en webradio tot het gebruiken van uw smartphone als afstandsbediening voor handige voertuigfuncties voor nog meer comfort, entertainment en realtime-informatie.

 • Mobiele sleutel

  Deel uw Passat Alltrack met anderen.

  Praktisch en slim: open en start uw Passat makkelijk en snel via uw smartphone wanneer u maar wilt. Mobiele sleutels kunt u ook naar vrienden en familieleden sturen om hen makkelijk van uw voertuig gebruik te laten maken.

  Meer weten

Deel uw Passat Alltrack met anderen.

Mobiele sleutel van de nieuwe Passat Alltrack

Waarom uw eigen voertuig niet delen met collega’s, vrienden of familieleden? Met de nieuwe Passat is dat allemaal en eenvoudig mogelijk. Langs deze weg kunt u de mobiele sleutel via een veilige verbinding naar de andere gebruiker sturen en hem toelaten de Passat via zijn smartphone te openen en te starten.  Bij de start beschikt u over twee licenties die elk een jaar geldig zijn. Bijkomende sleutels kunnen in de webshop of rechtstreeks in het voertuig worden bijgekocht.

Slaat overal een goed figuur.

Exterior van de nieuwe Passat Alltrack

Met de nieuwe Passat Alltrack kunt u de vertrouwde wegen verlaten en dankzij zijn verhoogde bodemvrijheid ook soeverein grindwegen aandoen. De aangepaste bumper vooraan met luchthappers in sportieve offroadlook en de zichtbare onderkantbescherming voor- en achteraan in roestvrijstalen look zijn een optische bevestiging van zijn deugdelijkheid voor ietwat ambitieuzere ondergrond. In het frontaanzicht springen de standaard mistkoplampen en de behuizing van de buitenspiegel in chroom in het oog.

Achteraan blinken aan beide zijden trapezevormige uitlaatpijpen. De koplampen strekken de koffer optisch. Een ook de Alltrack-logo’s op het radiatorrooster, op de flanken en op de kofferklep als de standaard lichtmetalen 17-duimsvelgen Ancona1 bewijzen dat er grote aandacht is gegaan naar sportieve details.

Uitrusting met uitstraling.

Interieur van de nieuwe Passat Alltrack

De Passat Alltrack blinkt ook aan de binnenkant. Het dashboard in Alltrack-design is omzoomd in chroom en heet u met een animatie welkom. Voor meer ontspanning tijdens de rit zorgen de comfortabele stoelen die uw rug net bij langere trajecten ontzien. Op de met Alcantara en met de stof ‘7 Summits’ overtrokken stoelen vooraan staat het Alltrack-logo. Ze waarderen het hele interieur op.

Bij het in- en uitstappen springen de robuuste drempellijsten in roestvrij staal en de stoffen voetmatten meteen in het oog. Kijk zeker naar de pedalen in geborsteld aluminium en geniet meer en meer van waardevolle, op en elkaar afgestemde details.

Naar hartenlust gebruik maken van streamingdiensten.

Streaming & Internet van de nieuwe Passat Alltrack

Met uw lievelingsmuziek waarvan u onderweg via streamingdiensten geniet, worden zelfs langere autoritten rijk aan afwisseling en onderhoudend. Om van de diensten gebruik te maken dient u eenmalig met uw bestaande toegangsgegevens in te loggen. Daarna heeft u rechtstreeks via het navigatiesysteem in uw Passat onbeperkt toegang zonder nog een extern apparaat te moeten gebruiken. Bovendien kan u dankzij de webradio aan boord voortaan nog meer ontdekken: de hele wereld aan internetradio’s met zijn ontelbare live zenders en podcasts staat u met slechts één klik ter beschikking. En dankzij de geïntegreerde WLAN-hotspot kunnen u en uw reisgezellen makkelijk surfen op tot wel acht aangesloten toestellen.

Zo blijft u goed geëntertaind op koers.

Navigatie van de nieuwe Passat Alltrack

Het optionele navigatiesysteem Discover Pro is geïntegreerd in het digitale dashboard Digital Cockpit. Deze combinatie laat u toe de informatie op het display geheel naar uw zin weer te geven. De natuurlijke spraakbediening waarmee u verschillende functies intuïtief kan bedienen tilt uw persoonlijke comfort naar een hoger niveau. Met Discover Pro hebt u uw mobiele sleutel steeds op zak. Zo wordt het mogelijk uw Passat met behulp van uw smartphone te openen en te starten.

Andere highlights:

 • digitale radio-ontvangst DAB+
 • acht luidsprekers
 • verkeersbordenherkenning
 • mobiele telefooninterface Comfort
 • streaming & internet
 • App-Connect Wireless (Apple Car Play)
 

Laat u entertainen.

Audio Composition van de nieuwe Passat Alltrack

Laat u onderweg entertainen. Met de intuïtief te bedienen audio Composition bent u eersteklas uitgerust. Het aanraakgevoelige TFT-kleurenscherm met touchscreen meet 16,5 cm (6,5 duim) en verzekert een bijzonder comfortabele bediening. Acht luidsprekers voor- en achteraan verwennen u met uw lievelingsmuziek of brengen een FM-zender, MP3-muziek of WMA-format binnen. Er zijn twee USB type C-aansluitingen voorhanden en een Bluetooth-connectie voor mobiele telefoons.  

Wachtend op uw commando: de spraakbediening.

Spraakbediening van de nieuwe Passat Alltrack

Met de intuïtieve spraakbediening kunt u via uw stem bijvoorbeeld de radio, uw telefoon en navigatie in uw wagen aansturen.

Maak van uw spraakbediening meteen gebruik zonder eerst bepaalde commando’s te leren en met uw volle concentratie op de weg. Zo geniet u voortaan nog meer van het autorijden want via spraak regelt u het geluidsvolume van de radio en zoekt u adressen en contacten op. Ook de optionele online-diensten van We Connect Plus zijn heel eenvoudig via spraak te bedienen. Zo ontvangt u bijvoorbeeld online informatie over voorkeursbestemmingen, openingstijden van parkings of de prijzen van een tankstation.

Met beide handen aan het stuur telefoneert u veiliger.

Telefoon interface van de nieuwe Passat Alltrack

Dankzij de telefooninterface Comfort kunt u ontspannen bellen tijdens het rijden. Bijzonder praktisch: het geïntegreerde opbergvak met inductieve koppeling met de externe antenne en een inductieve oplaadfunctie. De handsfree installatie garandeert een storingvrije ontvangst en laat zich vlot bedienen via het multifunctionele scherm, het multifunctionele stuur of het aanraakscherm van het audiosysteem. De interface is compatibel met de huidige mobieletelefoniestandaard LTE.

Geknipt voor korte remafstanden.

XDS+ van de nieuwe Passat Alltrack

Als u het tempo plots moet intomen, moet de rem van uw voertuig zonder vertraging doeltreffend reageren. De elektromechanische remkrachtversterker verbetert ook het rijden met rijhulpsystemen met enkele indrukwekkende voordelen: 

 •  de optionele automatische cruisecontrol ACC reageert comfortabeler. Het afremmen kan door de elektromechanische remkrachtversterker fijner worden afgesteld.
 •  in combinatie met Front Assist met voetgangerdetectie kan uw remafstand aanzienlijk worden verkort. Daardoor kan het gevaar voor een aanrijding met voetgangers en de aanrijdingssnelheid afnemen. 

Geniet van comfort met een druk op de knop.

Travel Assist van de nieuwe Passat Alltrack

Rijden met ondersteuning van rijhulpsystemen is in de nieuwe Passat Alltrack niet langer toekomstmuziek: met de technologie van het optioneel bestelbare rijhulpsysteem Travel Assist kunt u vandaag al via een druk op de knop van meer comfort achter het stuur genieten. De Travel Assist biedt rijcomfort op een hoog niveau: 

 •  vooral op de snelweg en duidelijk gemarkeerde secundaire wegen kan de Travel Assist uw baanvak en uw snelheid aanhouden en tegelijk de afstand tot uw voorligger bewaken.
 •  in combinatie met de DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling rijdt u ontspannen in de file en in stapvoets verkeer.

Stabiel door grip.

4MOTION van de nieuwe Passat Alltrack

De standaard vierwielaandrijving 4MOTION verbetert aanzienlijk de stabiliteit en grip op moeilijke ondergrond zoals op sneeuw of ijs of onverharde wegen. Daarvoor zorgen de wielen die met elkaar interageren. Want net van de baan zet 4MOTION zijn beste beentje voor. Hier kan de Passat Alltrack zandige oneffenheden en steile terreinen vrijwel moeiteloos de baas omdat zijn vierwielaandrijving de kracht van de motor al naargelang de noden over de vier wielen verdeelt.

Alles in één oogopslag.

Head-up-Display van de nieuwe Passat Alltrack

Met het head-updisplay, voor alle Passat-modellen optioneel verkrijgbaar, heeft u alle essentiële informatie in uw onmiddellijke gezichtsveld: snelheid, berichten afkomstig van de rijhulpsystemen of navigatieaanwijzingen. De gegevens worden op een uit het dashboard schuivende glasplaat voor de voorruit geprojecteerd, zodat u alle belangrijke informatie meteen voor ogen krijgt en u uw blik niet van de weg hoeft af te wenden. Zelfs bij tegenlicht is de informatie goed leesbaar. Als u de head-updisplay tijdelijk niet nodig hebt, kan hij onzichtbaar en stofdicht in het dashboard worden opgeborgen.

Soepel in de bochten.

XDS+ van de nieuwe Passat Alltrack

Met het elektronische sperdifferentieel XDS+ geniet u van nog meer rijplezier op bochtige wegen. Een lichte remingreep op het voorwiel aan de binnenkant van de bocht vermijdt dat het gaat doorslippen. De verbeterde tractie zorgt ook voor een preciezere besturing. Zo behoudt u bij een pittige rijstijl steeds de controle.