Man stapt in de Tiguan IQ.DRIVE
Man stapt in de Tiguan IQ.DRIVE
Man stapt in de Tiguan IQ.DRIVE

De Tiguan IQ.DRIVE

Alert op elk moment.

Het markante design van de Tiguan IQ.DRIVE verraadt zijn alertheid. Dankzij de talrijke IQ.DRIVE-systemen gelukkig ook net op dat moment waarop dit bijzonder belangrijk is. Afstand houden, van rijstrook veranderen en inparkeren verlopen bij deze SUV zo natuurlijk, net als de standaard vierwielaandrijving.

Accenten leggen.

Hier kloppen de externe en de interne waarden. Ontdek het interieur en het koetswerk van onze Tiguan IQ.DRIVE.

Altijd schitterend onderweg.

Offroad of in de stad: de Tiguan IQ.DRIVE is uitgerust voor vrijwel elke baan. Waar u ook heen rijdt, zijn karakteristieke designlijnen trekken alle aandacht naar zich. Een andere praktische blikvanger: de projectie van het IQ.DRIVE-logo bij het openen van de deur.

Intelligentie aan boord. De rijhulpsystemen in de Tiguan IQ.DRIVE.

Veel verkeer? Geen stress !

De adaptieve afstandsregelaar ACC helpt u om een vooraf ingestelde maximumsnelheid1 alsook een bepaalde afstand tot voorliggende voertuigen aan te houden2. Op die manier kan uw Tiguan IQ.DRIVE in fileverkeer automatisch vertragen en weer versnellen (indien u voor de optionele DSG-versnellingsbak kiest).

1 tot maximaal 210 km/u
2 binnen de limieten van het systeem

Rust de Tiguan IQ.DRIVE uit.

Onze optiepacks bieden dat beetje extra.

3 wielen in de uitvoering Nizza

Het IQ.DRIVE Plus-pack. Slim gecombineerd.

Gun uw Tiguan IQ.DRIVE iets extra's. U kunt hierbij kiezen voor het bijzonder doordachte IQ.DRIVE Plus-pack. Dat omvat onder meer de lichtmetalen 18-duimsvelgen Nizza en Radio Composition Media.

Het R-Line-koetswerkpack. Maakt indruk.

Met de intelligente rijhulpsystemen bent u perfect voorbereid op de meest uiteenlopende situaties. Ook visueel rijdt de Tiguan IQ.DRIVE op kop dankzij zijn achterspoiler, expressieve R-Line-bumpers, deurlijsten in koetswerkkleur en zwarte wielkastverbreders.

Tiguan IQ.DRIVE R-Line tijdens het rijden

Uitrustingsniveau.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there