Man stapt uit Tiguan Allspace IQ.DRIVE
Man stapt uit Tiguan Allspace IQ.DRIVE
Man stapt uit Tiguan Allspace IQ.DRIVE

De Tiguan Allspace IQ.DRIVE

Veel plaats. En nog veel in zijn mars.

De Tiguan Allspace IQ.DRIVE heeft vele intelligente antwoorden op uw dagelijkse verplaatsingen. Tegelijk biedt hij bijzonder veel plaats om nog meer te versjouwen. En met de standaard IQ.DRIVE-technologieën brengt hij u op een bijzonder comfortabele manier van punt A naar punt B.

Accenten leggen.

Hier kloppen de uiterlijke en innerlijke waarden. Ontdek het interieur en het koetswerk van onze Tiguan Allspace IQ.DRIVE.

Stijlvol tot in de groeven van zijn banden.

De Tiguan Allspace IQ.DRIVE imponeert met zijn buitenkant en innerlijke schoonheid waar hij ook opduikt. Zijn design is even imposant als dynamisch, een echte SUV. Dat bewijst u bij elke rijstijl.

Intelligentie aan boord. De rijhulpsystemen in de Tiguan Allspace IQ.DRIVE.

Veel verkeer? Geen stress !

De adaptieve afstandsregelaar ACC helpt u om een vooraf ingestelde maximumsnelheid1 alsook een bepaalde afstand tot voorliggende voertuigen aan te houden2. Op die manier kan uw Tiguan Allspace IQ.DRIVE in fileverkeer automatisch vertragen en weer versnellen (indien u voor de optionele DSG-versnellingsbak kiest).

1 tot maximaal 210 km/u
2 binnen de limieten van het systeem

Rust de Tiguan Allspace IQ.DRIVE uit.

Onze optiepacks bieden dat beetje extra.

3 wielen in de uitvoering Nizza

Het IQ.DRIVE Plus-pack. Slim gecombineerd.

Gun uw Tiguan Allspace IQ.DRIVE een plus. U kunt hierbij kiezen voor het bijzonder doordachte IQ.DRIVE Plus-pack. Dat omvat onder meer de lichtmetalen 18-duimsvelgen Nizza en Radio Composition Media.

Het R-Line-koetswerkpack. Maakt indruk.

Koppel het aangename aan het sportieve: de Tiguan Allspace IQ.DRIVE met R-Line-uitrusting. Hier komen slimme rijhulpsystemen samen met optische features zoals de lichtmetalen 19-duimsvelgen Sebring.

Vrouw stapt voorbij de R-Line van de Tiguan Allspace IQ.DRIVE

Uitrustingsniveau.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there