Man bij bestuurdersdeur van de T-Roc IQ.DRIVE
Man bij bestuurdersdeur van de T-Roc IQ.DRIVE
Man bij bestuurdersdeur van de T-Roc IQ.DRIVE

De T-Roc IQ.DRIVE

Beschikt over trekkracht. En intelligentie.

De T-Roc IQ.DRIVE is er het bewijs op wielen van dat kracht en intelligentie elkaar niet uitsluiten. Dat toont de auto graag telkens wanneer u instapt. Talrijke standaard rijhulpsystemen zorgen ervoor dat u in belangrijke rijsomstandigheden optimaal worden ondersteund.

Accenten leggen.

Hier kloppen de uiterlijke en innerlijke waarden. Ontdek het interieur en het koetswerk van onze T-Roc IQ.DRIVE.

Zo uniek als u.

Met een design waarvan zin in avontuur afstraalt en een hoogwaardige afwerking tot in het kleinste detail kiest de T-Roc IQ.DRIVE om visueel zijn eigen weg te gaan. De opvallende designlijnen worden door de zwarte buitenspiegels benadrukt. De edele lichtmetalen 17-duimsvelgen Dublin ronden zijn verschijning af.

Intelligentie aan boord. De highlights in de T-Roc IQ.DRIVE.

Veel verkeer? Geen stress !

De adaptieve afstandsregelaar ACC helpt u om een vooraf ingestelde maximumsnelheid1 alsook een bepaalde afstand tot het voorliggende voertuig aan te houden.Op die manier kan uw T-Roc IQ.DRIVE in fileverkeer automatisch vertragen en weer versnellen (indien u voor de optionele DSG-versnellingsbak kiest).

1 tot maximaal 210 km/u

Rust de T-Roc IQ.DRIVE uit.

Onze optiepacks bieden dat beetje extra.

Drie wielen in de uitvoering Montego Bay

Het IQ.DRIVE Plus-pack. Slim gecombineerd.

Gun uw T-Roc IQ.DRIVE iets extra's. U kunt hierbij kiezen voor het bijzonder doordachte IQ.DRIVE Plus-pack. Dat omvat onder meer de lichtmetalen 18-duimsvelgen Montego Bay en Radio Composition Media.

Het R-Line-koetswerkpack. Maakt indruk.

Het R-Line-koetswerkpack introduceert het buitengewone op een gewone dag – niet alleen voor u als bestuurder, maar ook voor uw toeschouwers. Kijk maar naar de robuuste bumpers in koetswerkkleur, de dynamisch ontworpen luchthappers of de lichtmetalen 19-duimsvelgen Suzuka.

Achterkant van de R-Line van de T-Roc IQ.DRIVE

Uitrustingsniveau.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there