Een echte blikvanger.

De nieuwe VW Polo beschermt u. Met zijn veiligheidssystemen houdt hij alles wat rondom u gebeurt in het oog. En is met zijn dynamische look ondertussen zelf een heuse blikvanger.

De Volkswagen Polo overtuigt gewoon, op veel vlakken.
Polo Roof-pack

 

Roof-pack.

Kies voor zwarte accenten.

Panoramisch dak.

Sta open voor meer belevenissen.

Rijprofielselectie.

De Polo past zich aan uw rijstijl aan.

Polo panoramisch dak open
Polo rijprofielselectie

Individualisering.

Kies voor zwarte accenten.

Uw Polo ontwerpen, hebt u de ideale kleur gevonden? Dan combineert u die toch gewoon met een spannende contrastkleur: een zwart dak en bijhorende buitenspiegelhoezen in dezelfde kleur. Het Roof-pack is optioneel beschikbaar voor de uitrustingsniveaus Comfortline en Highline.

Comfort.

Uw bestuurdersdisplay met keuzemenu.

Hebt u als bestuurder liever enkel de rijsnelheid en de afgelegde afstand in uw blikveld? Of ook nog andere gegevens? Of liever de navigatiekaart? Of de titel van de song die u aan het afspelen bent? Of misschien een combinatie van dit allemaal? Dat heeft u letterlijk zelf in de hand: via het multifunctionele stuurwiel kan u immers heel eenvoudig zelf het hogeresolutiedisplay configureren. Helemaal zoals u dat het liefste hebt.

  • TFT-kleurendisplay van 26 cm (10,25 duim)
  • talrijke configuraties mogelijk waarvan er drie als favoriet kunnen worden opgeslagen

Technologie.

Minder verbruiken, beter presteren.

Zuinig en krachtig: de moderne motoren van de Polo zijn op maat gemaakt van wie graag en vaak onderweg is. En van wie liever geen torenhoge brandstofkosten betaalt. Rest enkel nog de vraag: welke motor het voor u mag zijn?

Uitrustingsniveaus.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there