De volledig elektrische ID.4

Gemaakt voor grootse dingen

Een totaal nieuw ruimteconcept dat u heel wat vrijheid biedt. Elektrische prestaties die inspireren. En een intuïtief bedieningscomfort, waardoor alles zeer eenvoudig wordt. De nieuwe ID.4: zo sterk als een SUV, zo duurzaam als een ID.

Ondersteunt, connecteert en opent nieuwe mogelijkheden.

Elektriciteit brengt je verder

‘s Ochtends comfortabel naar kantoor rijden. Vooraf nog de kinderen aan school afzetten en ‘s avonds terugrijden, in principe met één batterijlading1. U hebt de keuze uit de 52 kWh netto batterij-inhoud in de uitrustingsvariant Pure2 en de 77 kWh netto batterij-inhoud in de uitrustingsvariant Pro, met een vermogen tot 125 kW (Pure2) en tot 150 kW (Pro).

Uitgerust voor uw uitrusting

Hebt u voor uw hobby een omvangrijke uitrusting nodig? Moet u voor uw werk heel wat vervoeren? Dat is geen probleem voor de ID.4: de als optie verkrijgbare trekhaak kan lasten aan tot maximaal 750 kg (ongeremd) of 1.000 kg (geremd)3. Wanneer u de trekhaak niet nodig hebt, kunt u hem heel eenvoudig onder de bumper wegklappen, zodat hij niet meer zichtbaar is.

Hemels uitzicht

Met het grote glasoppervlak dat haast over de volledige breedte van het dak loopt, is het optionele elektrische panoramadak zelf al een blikvanger. Nog mooier: het open zicht op de hemel. Het getinte glas zorgt bovendien voor aangename temperaturen. Het zonnescherm, dat u bijvoorbeeld zeer comfortabel met uw stem kunt bedienen, beschut u tegen de felle zon. Het enige wat u hoeft te doen, is "Hello ID., toon me de sterren" zeggen en het zonnescherm gaat open.

Rijd als eerste rond met de ID.4 1ST en ID.4 1ST Max

Het aantrekkelijke model ID.4 1ST

Highlights

 • Trekhaak
 • Audiosysteem Ready 2 Discover
 • Navigatiesysteem Discover Pro
 • Lichtmetalen 20-duimsvelgen Drammen
 • Achteruitrijcamera Rear View
 • Ledkoplampen en ledachterlichten
 • Rijstrookassistent Lane Assist

Het exclusieve model ID.4 1ST Max

Extra highlights

 • Trekhaak
 • Audiosysteem Ready 2 Discover Max
 • Navigatiesysteem Discover Pro
 • Lichtmetalen 21-duimsvelgen Narvik
 • Omgevingszicht Area View incl. Rear View
 • Matrix-ledkoplampen en 3D-ledachterlichten
 • Rijhulpsysteem Travel Assist
 • Augmented-Reality-head-updisplay
 • Panoramisch dak
--:--

e-Technology

Elektriciteit brengt je verder

Rustig naar kantoor rijden, vooraf nog even sporten en tijdens het weekend met de volledige uitrusting op stap – met de ID.4 kan dat allemaal zonder probleem1. In de modellen 1ST en 1ST Max kunt u rekenen op een batterij met 77 kWh netto energie-inhoud en een realistische rijbereikvork van 360-520 km2 alsook een systeemvermogen van 150 kW met Performance Upgrade.

1Het werkelijke rijbereik in de praktijk wijkt af al naargelang rijstijl, snelheid, gebruik van comfort/hulpuitrusting, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografie. Een navigatie geeft voor het betreffende voertuig de vermelde rijbereikvork te zien die 80 % van onze klanten tegen het midden van het jaar zullen bereiken. De ondergrens van de vork dekt hierbij ook ritten bij gematigde snelheden op de autosnelweg net als winterritten bij lage buitentemperaturen.
2Realistische rijbereikvork voor de ID.4 met een batterij van 77 kWh en achterwielaandrijving. Het werkelijke rijbereik in de praktijk wijkt af al naargelang rijstijl, snelheid, gebruik van comfort/hulpuitrusting, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografie. Ingewonnen informatie geeft voor het betreffende voertuig de vermelde rijbereikvork te zien die 80% van onze klanten tegen het midden van het jaar zullen bereiken. De ondergrens van de vork dekt hierbij ook ritten bij gematigde snelheden op de autosnelweg net als winterritten bij lage buitentemperaturen.

Design

Functie in haar mooiste vorm.

Een stads-SUV met een geweldig designconcept en de draaicirkel van een kleine wagen: de nieuwe ID.4 bewijst hoe aantrekkelijk elektrische mobiliteit kan zijn. Met de perfect gevormde lichtmetalen 18-duims-1 of de als optie verkrijgbare lichtmetalen 19- tot 21-duimsvelgen, een dakrail voor extra bagage, ingewerkte deurgrepen voor een betere aerodynamica, optionele 3D-ledachterlichten met dynamische richtingaanwijzers en een verder zeer bijzondere highlight: een optionele lichtlijn die vooraan en achteraan naar het vernieuwde Volkswagen-logo wordt doorgetrokken.

1Later beschikbaar.