De nieuwe ID.3
100% elektrisch

100% elektrisch voor iedereen

De Volkswagen ID. is er voor alle mensen. Voor miljoenen mensen. Daarom biedt de 100% elektrische ID.3 geavanceerde elektromobiliteit aan vanaf een prijs die vergelijkbaar is met die van een auto met verbrandingsmotor. Want revolutionaire veranderingen zijn slechts succesvol als iedereen ervan kan genieten. Vervoeg een nieuwe beweging en geef samen met Volkswagen vorm aan een duurzamere mobiliteit voor morgen.

Dit is de ID.3

Een rijbereik tot 550 km (WLTP

Dankzij de ID.3 liggen uw bestemmingen binnen bereik. U beslist hoe ver u rijdt en hoe u uw ID.3 wilt gebruiken. U kunt kiezen uit drie verschillende batterijpacks met verschillend rijbereik: PURE (45 kWh), PRO (58 kWh) en PRO S (77 kWh).

Afhankelijk van het gebruikersprofiel zal 80% van de bestuurders zonder te hoeven herladen tussen de 230 en 330 km kunnen rijden met de batterij van 45 kWh, tussen 330 en 420 km met de batterij van 58 kWh en tussen 390 en 550 km met de grootste batterij van 77 kWh. ‘s Ochtends comfortabel naar kantoor rijden na de kinderen aan school te hebben afgezet, en ‘s avonds hetzelfde traject terug, in principe met één batterijlading.

Het MEB-onderstel met 8 jaar garantie

Hoelang de batterij van uw auto meegaat, hangt af van de frequentie van het op- en ontladen.

Volkswagen garandeert u dat het laadvermogen van de batterij van uw ID.3 nooit lager zal zakken dan 70% van zijn oorspronkelijke niveau, en dit gedurende 8 jaar of na de afgelegde afstand van 160.000 km.

Bovendien zijn de batterijen geïntegreerd in de bodem van het voertuig. Dit zorgt voor een laag zwaartepunt en dus een optimale gewichtsverdeling voor puur rijplezier.

Extra grote binnenruimte, futuristisch en comfortabel

Meer persoonlijke ruimte bij elke rit: de uitnodigende stoelen, grote beenvrijheid en een aanraakscherm met daarbij de sfeerverlichting die individueel instelbaar is.

De ID.3 is ongeveer zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto. Doordat er minder ruimte nodig is voor de motor en aandrijving, blijft er vanbinnen meer ruimte over voor u, uw passagiers en uw bagage.

Opwindende versnelling

Nooit meer schakelen en geen vaartverminderingen meer. Gewoon onafgebroken en dynamisch versnellen en dat van bij het begin met maximaal koppel.

De ID.3 verleidt met zijn achterwielaandrijving en het koppel van de volledig elektrische acceleratie. U beleeft de opwindende dynamiek van zuiver elektrische mobiliteit vanaf de eerste meter.

In de volledig elektrische ID.3 beleeft u navigatie in een nieuwe vorm. Het optionele multidimensionele head-updisplay met augmented reality projecteert de verkeersinformatie rechtstreeks voor u terwijl u rijdt. Pijlen wijzen de weg op twee niveaus, ze helpen u bij het wisselen van rijstrook of om afstand te bewaren ten opzichte van uw voorligger.

Blijf op de hoogte

Ontvang regelmatig updates over de ID.3, ID.-familie en de elektrische mobiliteit van morgen.

De ID.3 1st Limited Edition
kan nu worden gereserveerd

De ID.3 1st Limited Edition bevat de meest populaire opties. Hij heeft een rijbereik van 420 km en bevat enkele exclusieve designhighlights die alleen op deze serie beschikbaar zijn. Levering is gepland voor de zomer van 2020.

De exclusieve highlights van de nieuwe ID.3 1st Limited Edition

  • Exclusief design - Play & Pause-pedalen, designelementen in het interieur en in het koetswerk van het voertuig
  • 58 kWh sterke batterij voor een maximaal rijbereik van 420 km volgens WLTP
  • Hoog laadvermogen van 100 kW (DC-laden) of 11 kW (AC-laden)

Algemene standaarduitrusting op de ID.3 1st Limited Edition

  • Automatische airconditioning
  • LED koplampen en achterlichten
  • Navigatiesysteem
  • Adaptieve Cruise Control
  • Middenconsole en armsteun

De EV Check-app voor uw smartphone

Als u wilt weten of en hoe de 100% elektrische ID.3 uw dagelijkse leven aankan, kunt u hem meteen in uw eigen wagen testen met onze EV Check-app.

Naar de Play Store

Naar de App Store

ID.3  – De officiële soundtrack

Ter gelegenheid van de wereldpremière van de volledig elektrische ID.3, schreef het Berlijnse muziekcollectief jay jay het exclusieve nummer “I Bet It’s Now”. Wij waren fan – jullie duidelijk ook. Op algemeen verzoek is “I Bet It’s Now” nu beschikbaar als gratis download. Geniet van de muziek.

NOW YOU CAN

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.