Paar leunt tegen Golf Sportsvan IQ.DRIVE
Paar leunt tegen Golf Sportsvan IQ.DRIVE
Paar leunt tegen Golf Sportsvan IQ.DRIVE

De Golf Sportsvan IQ.DRIVE

Het beste uit beide werelden.

De Golf Sportsvan IQ.DRIVE oogt vertrouwd. Tegelijk trekt hij overal veel bekijks en verrast hij met zijn vele intelligente rijhulpsystemen. Hier hoeft u dan ook geen keuze meer te maken tussen sportiviteit en comfort. Beide aspecten worden hier in één voertuig samengebracht - een perfecte keuze dus voor iedereen die beide wil.

Accenten leggen.

Hier kloppen de uiterlijke en innerlijke waarden. Ontdek het interieur en het koetswerk van onze Golf Sportsvan IQ.DRIVE.

Sportief aangelegd.

Ondubbelzinnig een Golf en toch verschillend: met zijn veelzijdige sportieve verschijning is de Golf Sportsvan IQ.DRIVE een ware blikvanger. Zijn dynamische designlijnen laten er evenmin twijfel over bestaan zoals het opschrift IQ.DRIVE op de voorste deurflanken dat hem als een exclusief speciaal model typeert.

Intelligentie aan boord. De rijhulpsystemen van de Golf Sportsvan IQ.DRIVE.

Veel verkeer? Geen stress !

De standaard noodremfunctie Front Assist met voetgangerdetectie kan u waarschuwen voor kritieke situaties met voetgangers of andere voertuigen. In noodsituaties kan het systeem zelfs automatisch ingrijpen op de remmen1.

1 binnen de limieten van het systeem

Rust de Golf Sportsvan IQ.DRIVE uit.

Onze optiepacks bieden dat beetje extra.

Man staat met smartphone in de deuropening van de Golf Sportsvan IQ.DRIVE

Het IQ.DRIVE Plus-pack. Slim gecombineerd.

Gun uw Golf Sportsvan IQ.DRIVE een plus. U kunt hierbij kiezen voor het bijzonder doordachte IQ.DRIVE Plus-pack. Dat omvat onder meer de lichtmetalen 17-duimsvelgen Madrid en Radio Composition Media.

Uitrustingsniveau.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there