Paar leunt tegen de Golf IQ.DRIVE
Paar leunt tegen de Golf IQ.DRIVE
Paar leunt tegen de Golf IQ.DRIVE

De Golf IQ.DRIVE

Progressief. Zelfs in stilstand.

Kunt u een geheim bewaren? De Golf is ook een van onze favorieten. Compact, maar niet klein. Met de Golf IQ.DRIVE wordt deze klassieker nu standaard met een hele reeks intelligente rijhulpsystemen aan boord. Dat maakt hem nog begeerlijker – als dat al mogelijk is.

Accenten leggen.

Hier kloppen de uiterlijke en innerlijke waarden. Ontdek het interieur en het koetswerk van onze Golf IQ.DRIVE.

Tijdloos opwindend.

De Golf IQ.DRIVE is vooral één ding: een statement. Van de opvallende zijkanten over de lichtmetalen 16-duimsvelden Dublin in het zwart met gepolijste oppervlakken tot het ID.DRIVE-logo, dat bij het openen van de deur op de vloer wordt geprojecteerd.

Intelligentie aan boord. De rijhulpsystemen in de Golf IQ.DRIVE.

Veel verkeer? Geen stress !

De standaard ingebouwde noodstophulp Front Assist kan voor kritieke situaties waarschuwen. Hij ondersteunt bij het remmen of zet in noodgevallen zelfs automatisch het remmanoeuvre in1.

1 binnen de limieten van het systeem

Rust uw Golf IQ.DRIVE uit.

Onze optiepacks bieden dat beetje extra.

3 wielen in de uitvoering Madrid

Het IQ.DRIVE Plus-pack. Slim gecombineerd.

Gun uw Golf IQ.DRIVE een extra troef. U kunt hierbij kiezen voor het bijzonder doordachte IQ.DRIVE Plus-pack. Dat omvat onder meer de lichtmetalen 17-duimsvelgen Madrid en Radio Composition Media.

Het R-Line-koetswerkpack. Maakt indruk.

Het R-Line-koetswerkpack introduceert het buitengewone op een gewone dag – niet alleen voor u als bestuurder maar ook voor uw toeschouwers. Daarvoor zorgen de specifieke bijzonderheden van R-Line zoals de C-signatuur in de voorste bumper, de skirts of achterspoiler, die voor extra neerwaartse druk op de achteras zorgt. En natuurlijk is hij dankzij zijn talrijke intelligente rijhulpsystemen op bijna elke situatie voorbereid.

Golf IQ.DRIVE neemt een bocht

Uitrustingsniveau.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there