Golf GTE in zijaanzicht rijdt over een weg
Golf GTE in zijaanzicht rijdt over een weg
Golf GTE in zijaanzicht rijdt over een weg

De Golf GTE

Dubbel is beter. De Golf GTE.

Rijplezier is voorgeprogrammeerd dankzij het beste van twee werelden: het maximumvermogen van de Golf GTE ligt op 150 kW (204 pk). Dat indrukwekkende cijfer dankt hij aan zijn efficiënte plug-inhybridetechnologie.

Maakt indruk door efficiënte sportiviteit.
Golf GTE driving on a street, back view

 

Performance.

Power is goed. Efficiëntie nog beter.

Koetswerk.

Sportief. Markant. Opvallend.

Front Assist en ACC.

Veel verkeer? Geen stress.

Front van de VW Golf GTE, de laadkabel is in het VW-logo aangesloten.
Vogelperspectief op een VW Golf, rijdend achter een ander voertuig dat door de sensoren wordt herkend.

Technologie.

Power is goed. Efficiëntie nog beter.

In de stad rijdt u tot 49 kilometer zuiver elektrisch, op buitenwegen maakt u gebruik van de koppelrijke hybride aandrijving en bij lange reizen vergroot de efficiënte 1.4 TSI-benzinemotor met directe injectie1 van 110 kW (150 pk) het rijbereik. Samen ontwikkelen beide motoren een systeemvermogen van 150 kW (204 pk) met een koppel van tot 350 Nm en een totaal rijbereik van tot 883 kilometer (NEDC). Daarbij sprint de Golf GTE in slechts 7,6 seconden van 0 naar 100 km/u en haalt hij kortstondig een topsnelheid van 222 km/u.

1 Brandstofverbruik, l/100 km: gecombineerd 2,1 - 1,9; stroomverbruik, kWh/100 km: gecombineerd 12,2; CO₂-uitstoot gecombineerd, g/km: 47 - 43.

Design.

Sportief. Markant. Opvallend.

Het design van de Golf GTE is puur. Sportief, markant en onuitwisselbaar. Of anders gezegd: absoluut bezienswaardig. Maar kijk vooral zelf.

  • Voorkant: ledkoplampen, radiatorrooster met honingraatstructuur, zwartglanzende luchtinlaten, blauwe GTE-sierlijsten, sportieve bumpers.
  • Zijkant: bredere zijschorten, GTE-opschrift met logo
  • Achterkant: matzwarte, generfde diffuser, verchroomde dubbele uitlaat, dakspoiler, ledachterlichten en -nummerplaatverlichting

 

Rijhulpsystemen.

Veel verkeer? Geen stress.

De automatische afstandsregelaar ACC helpt u een door u ingestelde maximumsnelheid1 en de afstand tot de voorligger aan te houden2. En in files kan uw Golf GTE zo automatisch afremmen en weer vertrekken.

De standaard noodremfunctie Front Assist kan u voor gevaarlijke situaties waarschuwen, u bij het remmen ondersteunen of in noodgevallen zelfs automatisch remmen2.

1 tot maximum 210 km/u
2 binnen de grenzen van het systeem

Uitrustingsniveaus.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there