Verstandig zijn is veel leuker dan u zou denken.

Of u nu meestal korte ritten maakt, bijvoorbeeld in de stad, of dan ook eens wat verder wil, de zuiver elektrische aandrijving van de e-Golf biedt u, afhankelijk van uw persoonlijke rijstijl, een bruikbaar rijbereik1 van tot 231 km. En elke kilometer is plezier. Elke dag. Op een betrouwbare manier. Typisch Golf. 

1 Gecombineerd rijbereik (WLTP)

De e-Golf: de toekomst standaard inbegrepen.
doorzichtige VW e-Golf met zichtbare batterij en elektromotor

 

elektrische aandrijving.

e zoals in energiebundel.

Front Assist en ACC.

Veel verkeer? Geen stress.

Active Info Display.

Een nieuw zicht op de zaken.

Vogelperspectief op een VW e-Golf, rijdend achter een ander voertuig dat door de sensoren wordt herkend.
VW e-Golf digitale cockpit met navigatiekaart

Technologie.

Van 0 naar wow! In 4,2 seconden.

Elektrisch rijden is slim. En leuk. De e-Golf versnelt namelijk van 0 naar 100 km/u in slechts 9,6 seconden. Van 0 naar 60 km/u lukt zelfs in slechts 4,2 seconden.

100 kW vermogen, 290 Nm koppel en de onderbrekingsloze éénversnellingsbak zorgen van de eerste omwenteling tot aan de topsnelheid van 150 km/u voor een lange reeks woweffecten.

Tegelijk verhoogt u door te vertragen het rijbereik van uw e-Golf. Wie remt, verliest namelijk niets. Integendeel. In de e-Golf geldt: wie remt, die wint – in de vorm van stroom.

Rijhulpsystemen.

Veel verkeer? Geen stress.

De automatische afstandsregelaar ACC helpt u een door u ingestelde maximumsnelheid1 en de afstand tot voorliggers aan te houden2. En in files kan uw e-Golf zo automatisch afremmen en weer vertrekken.

De standaard noodremfunctie Front Assist kan u voor gevaarlijke situaties waarschuwen, u bij het remmen ondersteunen of in noodgevallen zelfs automatisch remmen2

1 tot maximum 150 km/u

2 binnen de grenzen van het systeem

Comfort.

Zie precies die informatie die u wenst

Een klassieke snelheidsmeter of een navigatiekaart in hoge resolutie? Waarom ‘of’? De optionele Digital Cockpit biedt u de twee zelfs tegelijk. Er staan ook verschillende infoprofielen ter beschikking zodat u naast de klassieke zaken zoals de snelheidsmeter, de toerenteller en de kilometerteller nog andere rijgegevens kan oproepen, snel en intuïtief via het multifunctiestuur.

  • 31 centimeter (12,3 duim) groot TFT-kleurenscherm in hoge resolutie
  • Verschillende configureerbare weergaven
  • Optische weergave van de rijhulpsystemen

Uitrustingsniveaus.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there