Speciale Serie IQ.DRIVE.

Op weg naar autonoom rijden.

IQ.DRIVE is bij Volkswagen de noemer waaronder alle intelligente rijhulpsystemen vallen. Alle systemen die we voor morgen aan het ontwikkelen zijn of die we voor de toekomst vooropstellen, maar ook al onze systemen die vandaag al bestaan. De rijhulpsystemen die in vele van onze IQ.DRIVE Special Editions standaard worden ingebouwd, kunnen nu al ongelukken vermijden, ons leven verlichten en onze mobiliteit minder stressrijk maken. Een voorbeeld hiervan is de automatische cruisecontrol ACC. Die past zelfstandig de door u vooraf ingestelde snelheid aan uw voorligger aan en houdt tegelijk ook de afstand aan die u wenselijk en comfortabel acht. Voor ons is het geassisteerd rijden van vandaag slechts een overgang naar het autonoom rijden van morgen of het rijden met IQ.DRIVE van Volkswagen.

Polo IQ.DRIVE

Polo IQ.DRIVE

Ook met de nodige veiligheidsafstand kun je je tijd ver vooruit zijn.

Met de tijd mee zijn is voor de Polo IQ.DRIVE niet genoeg. Hij wil zijn tijd vooruit zijn. Dankzij innovatieve technologie zoals de automatische cruisecontrol ACC met Front Assist en veel andere highlights slaagt hij daar moeiteloos in.
 

Golf IQ.DRIVE

Vooruitstrevend. Ook als hij stilstaat.

De Golf stond altijd al synoniem voor vooruitgaan. Dat is ook zo voor de Golf IQ.DRIVE. Naast zijn sportieve looks imponeert hij door een veelvoud aan intelligente rijhulpsystemen. De standaard rijstrookassistent Lane Assist bijvoorbeeld behoedt u voor het afwijken van uw koers.
 

Golf IQ.DRIVE
Golf Variant IQ.DRIVE

Golf Variant IQ.DRIVE

In de lengte beter. Ook op korte wegen.

Meer plaats. Meer bewegingsruimte. De Golf Variant IQ.DRIVE heeft op alle vlakken wat meer te bieden. Zo ook een bredere kijkhoek. De Blind Spot Sensor kan u namelijk binnen de limieten van het systeem waarschuwen voor voertuigen in de dode hoek. Dit is slechts een van de talrijke slimme features van dit model.
 

Golf Sportsvan IQ.DRIVE

Opwindend innovatief. Rustgevend comfortabel.

De Golf Sportsvan IQ.DRIVE oogt vertrouwd. Tegelijk trekt hij overal veel bekijks en verrast hij met vele technische innovaties. Zoals met de handige rijstrookassistent Lane Assist of de automatische cruisecontrol ACC.
 

Golf Sportsvan IQ.DRIVE
T-Roc IQ.DRIVE

T-Roc IQ.DRIVE

Beschikt over trekkracht. En over intelligentie.

De T-Roc IQ.DRIVE is het bewijs op wielen dat kracht en intelligentie elkaar niet uitsluiten. En daar pakt hij ook dolgraag mee uit, zoals met de talrijke rijhulpsystemen die standaard in het Licht- en zicht-pack zitten.
 

Tiguan IQ.DRIVE

Alles heeft hij gezien. Altijd en bijtijds.

Het markante design van de Tiguan IQ.DRIVE verraadt zijn alertheid. Dankzij de talrijke IQ.DRIVE -systemen ook net op dat moment waarop dit bijzonder belangrijk is. Zo kijkt hij bijvoorbeeld ook vooruit wanneer u achterwaarts uitrijdt met de geïntegreerde uitparkeerhulp.
 

Tiguan IQ.DRIVE
Tiguan Allspace IQ.DRIVE

Tiguan Allspace IQ.DRIVE

Veel plaats. En nog veel in zijn mars.

De Tiguan Allspace IQ.DRIVE biedt vele intelligente antwoorden bij uw dagelijkse verplaatsingen. Tegelijk biedt hij bijzonder veel plaats om nog meer te versjouwen. Hij rijdt u dankzij een veelvoud aan standaard IQ.DRIVE-technologieën in groot comfort van A naar B en met de parkeerhulp Park Assist zelfs tot vlakbij uw bestemming.
 

Sharan IQ.DRIVE

Bijzonder slim. Bijzonder ruim.

Soms moet het toch ietsje meer zijn. En niet alleen meer zitplaatsen of kofferruimte maar ook meer comfort. Zoals de Blind Spot Sensor die terwijl u rijdt u binnen de limieten van het systeem kan waarschuwen voor voertuigen in de dode hoek.
 

Sharan IQ.DRIVE

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there