Onze hybride modellen

  1. Onze hybride modellen

Twee keer meer rijplezier.

Met de hybride wagens van Volkswagen hoeft u niet meer te kiezen! Geniet van alle voordelen van een verbrandingsmotor en van een elektrische motor, waar en wanneer u wilt!

Nieuwe Passat GTE

De herlaadbare hybride, in het kort.

Herlaadbare hybride, de nieuwe Passat GTE combineert een elektrische motor met een TSI-motor. Zo geniet u van alle voordelen van elektrische mobiliteit zonder in te boeten aan vermogen.

Nieuwe Passat Variant GTE

Laad uw bagage in en ga voor de herlaadbare hybridetechnologie.

De nieuwe Passat Variant GTE weet een sportieve look, ruim interieur, design en veelzijdigheid te rijmen. Met zijn laadvolume van 483 liter, neemt u mee wat u maar wilt!

Nieuwe Golf mild-hybride

De mild-hybride aandrijflijnen kennen een krachtige energierecuperatie en leveren een vermogen van 110 tot 150 pk.

Het 48V-systeem maakt het mogelijk om uit te rollen met volledig uitgeschakelde motor en daarbij nog eens brandstof te sparen. Het weer opstarten van de motor gebeurt heel comfortabel. Bovendien bieden de eTSI’s dankzij de elektrische boost buitengewoon goede prestaties bij het vertrekken.

Nieuwe Golf plug-inhybride

De koppelrijke hybride aandrijving bestaat uit een vrijwel geruisloze elektromotor met naadloze krachtoverbrenging en een innovatieve 1,4 liter TSI-benzinemotor met directe injectie van 110 kW (150 pk), die staat voor een opmerkelijke dynamiek met een laag verbruik.

Herladen ... alleen maar voordelen

Herlaad uw hybride met Volkswagen om het even waar en bespaar.

Herlaadbare hybride.

Wanneer economie en autonomie rijmen.

In tegenstelling tot eenvoudige hybrides bieden de herlaadbare hybrides nog meer 100% elektrische autonomie. Een autonomie die u heel wat zal doen besparen want elektriciteit is minder duur dan brandstof!

Herladen

Herlaad voor uw dagelijkse trajecten.

Met de herlaadkaart e-Pass van Volkswagen heeft u toegang tot meer dan 400 laadpalen in Europa. Om u ten volle te kunnen laten genieten van alle herlaadopties, worden alle nodige laadkabels standaard bijgeleverd. Met de app Car-net regelt u ten slotte heel eenvoudig uw laadniveau vanop afstand.

Voor ieder een Volkswagen.

Onze stadswagens
Onze gezinswagens.
Onze SUV's.
Onze elektrische wagens.
Al onze modellen.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.