Golf GTI
Golf GTI
Golf GTI

Onze gezinswagens.

 1. Onze gezinswagens

De favoriete wagens van klein en groot.

Een goeie gezinswagen maken is het moeilijkste wat er is. Ze moeten namelijk iedereen bevallen. En ze moeten ook voor zowat alles kunnen gebruikt worden. Uiteraard met bagage. Van iedereen. Tegelijk moet een gezinswagen comfortabel zijn, aangenaam om mee te rijden en uitgerust met de meest recente technologieën. Veeleisend? Misschien. Maar als u een gezin hebt, is dit alles gewoon nodig.

Wagens die alles hebben, ze bestaan.

 • Comfortabel
  Comfortabel

Voordelen

 • Comfortabel
  Comfortabel

Of u nu de kinderen afzet aan school of ermee naar het zuiden van Frankrijk rijdt, de rit moet comfortabel zijn. De sfeer onderweg is dan ook relax. En met een panoramisch open dak wordt de rit nog aangenamer. Dat is beschikbaar voor al onze gezinswagens, van de Caddy tot de Sharan. Als u wil, geniet u zelfs van lederen zetels en een verwarmbaar stuur. Alles voor uw comfort.

Laat technologie uw gezinsleven aangenamer maken.

We moeten er geen tekeningetje bij maken: het gezinsleven kan soms heel druk zijn. De juiste technologie kan dan op het juiste moment wat stress wegnemen.

 • Front Assist
  Front Assist

Ontdek gevaar vóór het er is.

 • Front Assist
  Front Assist

De standaard Front Assist heeft sensoren die constant de afstand tot uw voorligger meten. Wanneer een botsing dreigt, helpt Front Assist met remmen. Zo wordt de kracht van een botsing beperkt of zelfs vermeden.

Voor elk gezin wat wils.

Het ene gezin is het andere niet. En gelukkig maar. Liever meer ruimte? Een sportiever gevoel? Of beide? U vindt ongetwijfeld dé wagen voor uw gezin.

 • Touran
  Touran

Compact vanbuiten, ruim vanbinnen.

 • Touran
  Touran

Als we het hebben over klassiekers, dan is de Touran er zeker een. Maximaal zeven zitplaatsen, een indrukwekkende bagageruimte van 743 liter, een pak rijbijstandssystemen (waaronder Trailer Assist), een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, tja, moeten we nog verdergaan, eigenlijk? De Touran biedt gewoon alles wat een gezin tegenwoordig verlangt van een wagen.

 • Lane Assist
  Lane Assist

Tot 7 plaatsen én een grote koffer.

 • Lane Assist
  Lane Assist

Een plafondconsole, opklapbare tafels op de rugleuningen, neerklapbare, wegklapbare en verwijderbare zetels, ja, alleen al deze eigenschappen spreken in het voordeel van de Caddy. Het is de gezinsmonovolume bij uitstek. Met een waslijst aan rijbijstandssystemen, functioneel comfort en standaard veiligheidssystemen zoals ESP, EDL en TCS. Daarbovenop hebt u een ruime keuze aan motorisaties die al even krachtig als zuinig en milieuvriendelijk zijn.

Voor ieder een Volkswagen.

Onze stadswagens.
Onze SUV's.
Onze sportwagens.
Onze elektrische wagens.
Onze CNG wagens.
Alle Volkswagen modellen
Al onze modellen.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.