e-Moby
e-Moby
e-Moby

e-Moby.

De eenvoudigste lease-oplossing voor 100% elektrisch rijden.

Veeg alle vooroordelen over elektrisch rijden van de baan.

Volkswagen lanceert een pakket dat elektrisch rijden gebruiksvriendelijk en voordelig maakt voor werkgevers en werknemers. Zo kan iedereen genieten van groenere mobiliteit.

Met e-Moby beschikt u namelijk over de 100% elektrische Nieuwe e-Golf (ook beschikbaar voor de nieuwe e-up! en de plug-in hybrides Golf GTE en Passat GTE), een slimme laadkabel die alle elektriciteitskosten automatisch factureert en krijgt u een vakantiewagen om op reis te gaan, tot 4 weken per jaar.

e-Moby

Gebruiksvriendelijk en voordelig voor werkgevers en werknemers.

e-Moby

e-Moby met de e-Golf.

Slim opladen.

Met e-Moby krijg je een Smart Cable (Nexxtender Mobile) of Smart Wall box (Wall box Nexxtender Advance Single) waarmee je zowel thuis als op kantoor je wagen kan opladen. Wordt er thuis opgeladen? Dan rekent de Smart Cable of Wallbox automatisch alle elektriciteitskosten door aan uw werkgever.

e-Moby
Flex-Moby

Elektrisch en flexibel.

Aarzelt u om een elektrisch voertuig te kiezen omdat u soms een voertuig met meer autonomie nodig heeft? De optie "Flex-Moby" voor onze leasingcontracten voor elektrische voertuigen lost dit op.

Aantrekkelijke financiering.

Als werkgever is de Nieuwe Golf niet alleen een fiscaal voordeel, maar de ‘total cost of ownership’ is bovendien ook stabiel en onder controle.

TCO vanaf 485€/maand excl. BTW met de Nexxtender Mobile. Supplement van 20€/maand excl. BTW voor de Wall box Nexxtender Advance Single**

e-Moby

De Nieuwe e-Golf.

e-Moby

Design.

De Nieuwe e-Golf is een Golf die een unieke rijervaring garandeert. Dat ziet u aan de designhighlights zoals de specifieke C-signatuur van de dagrijlichten en aan de aerodynamische aanpassingen om het rijbereik te verhogen.

Functionele uitrusting.

Om de bijzonderheden van de Nieuwe e-Golf optimaal te kunnen benutten, behoren onder meer een infotainmentsysteem met met een speciaal scherm en een op afstand bedienbare klimaatregeling tot de uitrusting.

e-Moby
e-Moby

e-drive.

Elektrisch rijden is leuker dan u wellicht denkt. Het levert immers vanaf de eerste omwenteling zijn maximumkoppel en accelereert dankzij de éénversnellingsbak zonder onderbreking.

Maak een afspraak.

e-Moby
Ontdek wat e-Moby voor jouw bedrijf kan betekenen.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.