De Volkswagen berlines.

De comfortabelste oplossing. Voor alles.

Een Volkswagen berline is in één oogopslag te herkennen aan zijn design en vloeiende lijnen waarmee hij een duidelijk statement maakt. Stap in en laat u verleiden door het elegante interieur en de intuïtieve bediening.

Ware grootte zit vanbinnen.

Om u goed te voelen in een berline model hoeft u maar één ding te doen: instappen. Laat u meteen verleiden door zijn ruimtegevoel, die de sportief-elegante wagen omtovert tot een berline voor dagelijks gebruik. Als bestuurder profiteert u van de ondersteuning van de vele rijhulpsystemen en de intuïtieve bediening. Uw passagiers zullen dan weer bijzonder opgetogen zijn over de beenvrijheid voor- en achterin. De koffer is verbluffend ruim voor een berline en dankzij de grote kofferklep ook nog eens gemakkelijk in en uit te laden. Comfort met de grote C dus.

Ontdek onze berlines

Passat

Het design van de Passat verzoent functionaliteit met sportieve lijnen. Daarbij geven het markante radiatorrooster en de lichtsignatuur van de koplampen hem een onmiskenbaar zelfverzekerd gezicht. Kortom, de Passat overtuigt vanuit elk oogpunt. En van bij de eerste oogopslag. Misschien moet u zich er ook maar eens aan wagen.

Arteon

Deze sportieve berline maakt met zijn extravagante en uitgepuurde lijnen een duidelijk statement. Wilt u uw Arteon nog een tikje eleganter of dynamischer maken, kies dan voor de uitrustingsvariant Elegance of R-Line, die met specifieke details de aandacht trekt.