VW ACTIVE special models. Range met de rode Golf ACTIVE, witte T-Cross ACTIVE en rode Tiguan ACTIVE.

De Speciale Serie 
ACTIVE

Op zoek naar nieuw avontuur?

Zin om elke dag verrast te worden, van alle kleine momenten van het leven te genieten en voortdurend nieuwe dingen te ontdekken. Dan begrijpen we elkaar. Onze Speciale Serie ACTIVE, geeft u dat gevoel, het gevoel van voor altijd jong te zijn, elke dag opnieuw. De Speciale Serie ACTIVE is een nieuw, ruim aanbod van modellen die tot in de puntjes uitgerust zijn met hoogkwalitatieve details en de laatste multimediatechnologieën.

Eenmaal achter het stuur van een van onze ACTIVE modellen, ligt achter elke bocht een verrassing. Welke weg u ook inslaat, u rijdt richting de allerbeste momenten van de dag. Welk ACTIVE model houdt u eeuwig jong?

Slim verbonden

Voor altijd jong zijn, met de Speciale Serie ACTIVE? Wie jong van geest is, wil natuurlijk optimaal geconnecteerd zijn. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de Speciale Serie u verwent met de nieuwste multimediatechnologie aan boord. Slim en digitaal, veiligheid en gebruiksgemak in een vingerknip.

Ontmoet de allernieuwste Speciale Serie van de Volkswagen familie

De ACTIVE modellen staan synoniem voor een flinke scheut jeugdig enthousiasme, met de allernieuwste multimedia aan boord. Wie voelt zich graag voor altijd jong? Instappen!