Volkswagen We Wij bedenken mobiliteit opnieuw.
Volkswagen We Wij bedenken mobiliteit opnieuw.
Volkswagen We Wij bedenken mobiliteit opnieuw.

Volkswagen We. Mobiliteit heruitgevonden

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Mobiliteit is voor ons meer dan alleen maar de eigen auto - daarom willen we de mobiliteitsoplossingen van de toekomst samen met u vormgeven.
 
Met Volkswagen We bieden we een platform, waarop we digitale diensten en Services voor iedereen aanbieden zodat we voor iedereen een geheel individueel mobiliteitsaanbod scheppen.

Zo ontstaat een digitaal ecosysteem dat de mensen centraal plaatst – met daaromheen een complete wereld aan digitale diensten. Open voor iedereen en vrijwel overal bereikbaar.

Ga ook deel uitmaken van Volkswagen We. Alles wat u daarvoor nodig heeft, is uw Volkswagen ID.

--:--

Nieuwe wegen. Nieuwe mogelijkheden. Nieuwe service. 

De wereld van Volkswagen We groeit voortdurend. Wij werken nauw met sterke partners, hoog-innovatieve start-ups en met u, onze gebruikers, samen om nieuwe manieren, mogelijkheden en mobiliteitsbehoeften te verkennen en te testen. Op basis hiervan ontwikkelen wij al onze digitale diensten en mobiliteitsoplossingen om deze zo relevant, nuttig en duurzaam mogelijk vorm te geven.

De volgende stappen

Disclaimer van Volkswagen

3.
De opgegeven verbruiks- uitstootwaarden zijn volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures verkregen. Sinds 1 september 2017 krijgen bepaalde nieuwe auto's al hun typegoedkeuring volgens de wereldwijd geharmoniseerde testprocedure voor personenauto's en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), een meer realistische testprocedure voor het meten van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot. Vanaf 1 september 2018 zal de WLTP stapsgewijs de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC) vervangen. Vanwege de meer realistische testomstandigheden zijn de brandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden die zijn gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan die welke zijn gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen er vanaf 1 september 2018 bij de motorrijtuigenbelasting overeenkomstige veranderingen optreden. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC kunt u vinden op www.volkswagen.de/wltp.

Op dit moment moeten nog de NEDC-waarden worden vermeld. Voor zover het gaat om nieuwe auto's die hun typegoedkeuring volgens WLTP hebben gekregen, worden de NEDC-waarden afgeleid van de WLTP-waarden. Het daarnaast opgeven van de WLTP-waarden kan tot aan het verplichte gebruik op vrijwillige basis plaatsvinden. Voor zover de NEDC-waarden als verschil worden aangegeven, hebben deze geen betrekking op één afzonderlijk voertuig en maken ze geen deel uit van het aanbod. Ze dienen uitsluitend ter vergelijking tussen de verschillende voertuigtypen. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat, enz.) kunnen relevante voertuigparameters, zoals het gewicht, de rolweerstand en de aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden, en het individuele rijgedrag van invloed zijn op het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-uitstoot en de rijprestaties van een voertuig.

Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële, specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenauto's is te vinden in "Leidraad over het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die op alle verkooppunten en bij de DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de/co2) gratis verkrijgbaar is.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.