We Upgrade - Altijd up-to-date.
1
We Upgrade - Altijd up-to-date.
1
We Upgrade - Altijd up-to-date.
1

We Upgrade.
Voorgeprogrammeerd op uw toekomst.

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Het allerbeste voor uw toekomst! Alsnog.

We Connect2 is uw opstapje naar de nieuwste generatie mobiele onlinediensten en diensten in talloze Volkswagen-modellen. Vanaf het begin en op verzoek online, staan er voor u tal van We Connect diensten ter beschikking. Na een eenmalige activering en aanmelding met uw Volkswagen ID, maakt We Connect u het alledaagse leven niet alleen aangenamer maar ook comfortabeler. Nieuw daarbij is dat u de mogelijkheid heeft nieuwe functies in te schakelen voor uw Volkswagen, ook na aankoop van de wagen. Volledig volgens uw wens alsnog individualiseerbaar. En heel eenvoudig online in de In-Car shop van het infotainmentsysteem. Hier kunt u als We Connect-hoofdgebruiker de reeds verkrijgbare functies van ‘We Upgrade’1 voor uw auto bekijken.

Uw Volkswagen leert altijd bij: We Upgrade-functies voor auto's die compatibel zijn met We Connect

We Upgrade – Intuïtieve navigatie aan boord

Navigatie: weet waar u heen gaat

Wilt u een betere oriëntatie? Activeer dan alsnog de navigatiefuncties voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' om uw auto op te waarderen met intuïtieve navigatie. Met de activering ontvangt u een geïntegreerde, intuïtieve 2D-kaartweergave voor Europa en toegang tot bijzondere reisdoelen (POI’s). Deze functies staan u na de activering blijvend ter beschikking en u heeft er geen internetverbinding of We Connect contract voor nodig. Naast deze praktische offline functies kunt u gebruikmaken van de We Connect Plus licentie met bijkomende nuttige onlinediensten. Zo wordt u, als hoofdgebruiker, dankzij de online verkeersinformatie nagenoeg in realtime over veranderingen en gevaren op de route geïnformeerd. Daarnaast zorgt de online routeberekening met permanente inachtneming van de verkeerssituatie en prognoses voor een optimale en veilige aankomst op uw bestemming. Uw kaartmateriaal wordt via online kaartupdate (na selectie van de instelling 'Positie delen' in uw infotainmentsysteem) automatisch en regelmatig bijgewerkt zodra de auto online is.

We Upgrade - Intuïtieve spraakbediening

Spraakbediening: “Hallo Volkswagen

Uw Volkswagen begrijpt u. Bij de uitspraak 'Hallo Volkswagen' begint er een natuurlijke dialoog, zo wordt het veilig en comfortabel aansturen van de gekozen functies voor telefonie, media of navigatie mogelijk. Activeer daarvoor de spraakbediening voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' 3 of 'Discover Media' en stuur talrijke functies van de auto aan met uw stem. Afhankelijk van het model en de uitrusting van de auto kunnen verschillende gekozen wagenfuncties door middel van spraak worden bediend. Hierdoor kun u zich volledig op de weg concentreren en voortaan nog meer van uw ritten genieten.

We Upgrade - snel en makkelijk toegang tot uw smartphonegegevens

App Connect4: U haalt de apps naar uw auto

Met App-Connect worden gekozen apps en inhoud via de kabel rechtstreeks naar de display van het Infotainmentsysteem van uw Volkswagen overgedragen en kunnen deze makkelijk en overzichtelijk door u bediend worden. Zo wordt het bijzonder eenvoudig om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot muziek, nieuws, kaarten of gesproken boeken. Volkswagen biedt drie interfaces voor het koppelen van smartphones met talrijke mogelijkheden: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink®. Het gebruik van Apple CarPlay™ en Android Auto™ van Google is bovendien als ‘We Upgrade’-functie voor het navigatiesysteem ‘Discover Media’ en voor het systeem 'Ready 2 Discover' ook zonder kabel mogelijk. Om niet te worden afgeleid, kunnen er tijdens de rit alleen gecertificeerde apps worden gestart. 

Extra We Upgrade-functies voor uw nieuwe Golf

We Upgrade - Automatisch verlichten en dimmen, zonder te verblinden

Light Assist: Verblindingsvrij. In bijna alle situaties.

Het Assistentiesysteem voor groot licht 'Light Assist', zet ritten met de nieuwe Golf in een volledig nieuw licht. Met een camera die is ingebouwd achter de voorruit, kan Light Assist tegemoetkomend vrachtverkeer en voorliggers binnen de systeemgrenzen herkennen en automatisch overschakelen tussen dimlicht en grootlicht. Zijn dat geen goede vooruitzichten?

Sfeerverlichting (meerkleurig): Voor innerlijke rust.

Geef uw nieuwe Golf meer persoonlijkheid. Met de uitbreiding van de standaard sfeerverlichting kunt u aan de hand van uw stemming de kleur van de verlichting in het interieur wijzigen. Met de sfeerverlichting (meerkleurig) krijgt u in de vorm van een 'We Upgrade'-functie namelijk de beschikking over een uitgebreid kleurenpakket en daarmee een grotere keuze aan accentkleuren. Kies koelere of warmere kleuren, kleuren die passen in een verlichte metropool of ‘s nachts op donkere landwegen: Voor elke rit kiest u voor u en uw passagiers een gepaste sfeer.

We Upgrade - sfeervolle verlichting voor het interieur

We Upgrade. U ook?

Heeft u al een nieuwe Golf en een geldig We Connect contract? Dan kunt u als We Connect-hoofdgebruiker de via de In-Car shop gekozen functies tijdens een proefmaand gratis testen.

Overzicht van de We Upgrade-functies voor uw Volkswagen

Hier ontvangt u een vrijblijvend overzicht van de geselecteerde 'We Upgrade'-functies in de auto van uw keuze die nog op een later moment geactiveerd kunnen worden. Over het algemeen is het noodzakelijk dat de auto over de voor de desbetreffende ‘We Upgrade’ benodigde technische functies en hardware beschikt. Om te weten komen welke functies er precies beschikbaar zijn voor uw Volkswagen, opent u de in-Car shop van het infotainmentsysteem.  Hier kan de hoofdgebruiker een overzicht van alle voor de auto beschikbare 'We Upgrade'-functies bekijken.

De nieuwe Golf

Andere auto's die compatibel zijn met 'We Connect'

Navigatie

Wordt in een later stadium beschikbaar

Spraakbediening

Wordt in een later stadium beschikbaar

App-Connect

Wordt in een later stadium beschikbaar

Assistentiesysteem voor groot licht Light Assist

-

Sfeerverlichting (meerkleurig)

-

De nieuwe Golf

Wordt in een later stadium beschikbaar

Andere auto's die compatibel zijn met 'We Connect'

Disclaimer van Volkswagen
1.
Voor het gebruik van ‘We Upgrade’-artikelen heeft u een Volkswagen ID-gebruikersaccount, een geldig We Connect-contract en uw legitimatie als hoofdgebruiker, d.w.z. de koppeling van uw gebruikersaccount aan een concrete wagen, nodig. Verder is het noodzakelijk dat de wagen over de voor het desbetreffende artikel benodigde technische functies en hardware beschikt. De hoofdgebruiker kan de artikelen van We Upgrade die beschikbaar zijn voor de betreffende wagen bekijken in de In-Car shop van het infotainmentsysteem. Voor producten tegen betaling geeft u eenmalig een betaalmethode op in de We Connect-webshop: https://shop.volkswagen-we.com. Verworven en geactiveerde ‘We Upgrade’-functies blijven bij de wagen en zijn niet overdraagbaar naar andere wagens.
2.
Om gebruik te kunnen maken van de We Connect-diensten, hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich bij We Connect aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast moet online een afzonderlijk We Connect- of We Connect Plus-contract afgesloten worden met Volkswagen AG. Voor We Connect hebt u na de overhandiging van het voertuig 90 dagen tijd om het voertuig op www.portal.volkswagen-we.com te registreren en de diensten voor de volledige duur van de overeengekomen gratis looptijd te gebruiken.Het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De hieraan verbonden datakosten binnen Europa worden in het kader van de netwerkdekking met uitzondering van de diensten Streaming & Internet en afzonderlijke In-Car apps door Volkswagen AG gedragen. Voor het gebruik van de ‘Streaming & Internet’-diensten, afzonderlijke In-Car apps en de wifi-hotspot zijn via de externe partner ‘Cubic Telecom’ tegen betaling datapakketten verkrijgbaar, die binnen de beperkingen van de netwerkdekking in talrijke Europese landen gebruikt kunnen worden. Informatie over prijzen en ondersteunde landen vindt u op https://vw.cubictelecom.com. Alternatief kunnen Webradio en Mediastreaming worden gebruikt via een mobiel apparaat (bijv. een smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dat geval zijn de overeenkomstige diensten enkel met een bestaand toestel of via een afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider en binnen de dekking van het mobiele netwerk beschikbaar. Door het ontvangen van datapakketten via het internet kunnen, afhankelijk van uw mobieletelefonietarief en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht. Voor het gebruik van de gratis We Connect-app is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider.  De beschikbaarheid van de in de pakketten beschreven afzonderlijke diensten van We Connect en We Connect Plus kan van land tot land variëren en is zowel afhankelijk van het voertuig als van de uitrusting. De diensten staan ter beschikking voor de overeengekomen looptijd van het contract en kunnen tijdens de looptijd inhoudelijk gewijzigd, resp. afgesloten worden. Meer informatie vindt u op www.portal.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen Partner. Voor informatie over tariefvoorwaarden voor mobiele telefonie kunt u terecht bij uw mobiele provider.
3.
Spraakbediening bij navigatiefuncties van 'Ready 2 Discover' is pas beschikbaar nadat de navigatie via 'We Upgrade' is geactiveerd.
4.
App-Connect omvat de technologieën Apple CarPlay™, Android Auto™ en MirrorLink®. Om niet te worden afgeleid, dien je tijdens de rit alleen gecertificeerde apps te starten. Houd er in verband hiermee ook rekening mee dat veel apps niet voor elk van de drie technologieën worden aangeboden en dat de beschikbaarheid van deze technologieën verschillend kan uitvallen per land. Informatie over de compatibiliteit van smartphones vindt u voor Apple CarPlay™ onder https://www.apple.com/ios/carplay/, voor Android Auto™ onder https://www.android.com/intl/nl_nl/auto/ en voor MirrorLink® onder https://mirrorlink.com/. 

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.