De We Upgrade-functies selecteer en installeert u via de In-Car shop in het scherm van uw compatibele VW.
1
De We Upgrade-functies selecteer en installeert u via de In-Car shop in het scherm van uw compatibele VW.
1
De We Upgrade-functies selecteer en installeert u via de In-Car shop in het scherm van uw compatibele VW.
1

We Upgrade.
Het allerbeste voor uw toekomst.

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Het allerbeste voor uw toekomst! Alsnog.

We Connect2 is uw opstapje naar de nieuwste generatie mobiele onlinediensten en diensten in talloze Volkswagen-modellen. Vanaf het begin en op verzoek online, staan er voor u tal van We Connect diensten ter beschikking. Na een eenmalige activering en aanmelding met uw Volkswagen ID, maakt We Connect u het dagelijkse leven niet alleen aangenamer maar ook comfortabeler. Nieuw daarbij is dat u de mogelijkheid heeft nieuwe functies in te schakelen voor uw Volkswagen, ook na aankoop van de auto. Volledig volgens uw wens individualiseerbaar, ook naderhand. En dat heel eenvoudig in de In-Car shop van het infotainmentsysteem of in de We Connect webshopOpens an external link. Hier kunt u als We Connect-hoofdgebruiker de reeds verkrijgbare functies van ‘We Upgrade’1 voor uw auto bekijken en heel eenvoudig rechtstreeks op het web aanschaffen. U kunt zich eventueel ook op locatie laten adviseren door uw Volkswagen-partner, bij wie u bovendien een voucher kunt aanschaffen, waarmee u in onze winkels ook ‘We Upgrade’-functies kunt kopen.

--:--

Uw Volkswagen leert altijd bij: We Upgrade-functies voor auto's die compatibel zijn met We Connect

Als u nog geen navigatiesysteem heeft in uw T-Roc, Tiguan, Touran of Polo, kunt u deze eenvoudig alsnog kopen.

Navigatie: weet waar u heen gaat

Wilt u een betere oriëntatie? Activeer dan alsnog de navigatiefuncties voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' om uw auto op te waarderen met intuïtieve navigatie. Met de activering ontvangt u een geïntegreerde, intuïtieve 2D-kaartweergave voor Europa en toegang tot bijzondere reisdoelen (POI’s). Deze functies staan u na de activering blijvend ter beschikking en u heeft er geen internetverbinding of We Connect contract voor nodig. Naast deze praktische offline functies kunt u gebruikmaken van de We Connect Plus licentie met bijkomende nuttige onlinediensten. Zo wordt u, als hoofdgebruiker, dankzij de online verkeersinformatie nagenoeg in realtime over veranderingen en gevaren op de route geïnformeerd. Daarnaast zorgt de online routeberekening met permanente inachtneming van de verkeerssituatie en prognoses voor een optimale en veilige aankomst op uw bestemming. Uw kaartmateriaal wordt via online kaartupdate (na selectie van de instelling 'Positie delen' in uw infotainmentsysteem) automatisch en regelmatig bijgewerkt zodra de auto online is.

De spraakbesturing kunt u na aankoop activeren, zodat u uw Volkswagen heel natuurlijk met uw stem kunt bedienen.

Spraakbediening3: “Hallo Volkswagen

Uw Volkswagen begrijpt u. Bij de uitspraak 'Hallo Volkswagen' begint er een natuurlijke dialoog, zo wordt het veilig en comfortabel aansturen van de gekozen functies voor telefonie, media of navigatie mogelijk. Activeer daarvoor de spraakbediening voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' 4 of 'Discover Media' en stuur talrijke functies van de auto aan met uw stem. Afhankelijk van het model en de uitrusting van de auto kunnen verschillende gekozen wagenfuncties door middel van spraak worden bediend. Hierdoor kun u zich volledig op de weg concentreren en voortaan nog meer van uw ritten genieten.

We Upgrade - snel en makkelijk toegang tot uw smartphonegegevens

App Connect5: U haalt de apps naar uw auto

Met App-Connect worden gekozen apps en inhoud via de kabel rechtstreeks naar de display van het Infotainmentsysteem van uw Volkswagen overgedragen en kunnen deze makkelijk en overzichtelijk door u bediend worden. Zo wordt het bijzonder eenvoudig om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot muziek, nieuws, kaarten of gesproken boeken. Volkswagen biedt drie interfaces voor het koppelen van smartphones met talrijke mogelijkheden: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink®. Het gebruik van Apple CarPlay™ en Android Auto™ van Google is bovendien als ‘We Upgrade’-functie voor het navigatiesysteem ‘Discover Media’ en voor het systeem 'Ready 2 Discover' ook zonder kabel mogelijk. Om niet te worden afgeleid, kunnen er tijdens de rit alleen gecertificeerde apps worden gestart. 

Extra We Upgrade-functies voor uw Golf