App-Connect. Op deze manier haalt u de apps naar uw auto.
App-Connect. Op deze manier haalt u de apps naar uw auto.
App-Connect. Op deze manier haalt u de apps naar uw auto.

App-Connect. Op deze manier haalt u de apps naar uw auto.

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Het werkt als volgt

Wilt u de smartphone-apps veilig en comfortabel in de wagen gebruiken? Dankzij App-Connect is dat makkelijker dan ooit tevoren. Hiermee kunt u geselecteerde apps en inhoud comfortabel direct in uw Volkswagen bedienen. Ze worden via een kabel overgebracht naar het scherm van het infotainment-systeem en u kunt ze gemakkelijk en overzichtelijk binnen uw blikveld bedienen. Zo wordt het bijzonder eenvoudig om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot muziek, nieuws, kaarten of gesproken boeken. Volkswagen biedt meteen drie interfaces voor het koppelen van smartphones met talrijke mogelijkheden: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink®. Het gebruik van Apple CarPlay™ en Android Auto™ van Google™ is voor auto's die We Connect ondersteunen door de draadloze verbindingsmogelijkheid voor de navigatiesystemen 'Discover Media', 'Discover Pro' en 'Ready 2 Discover' nu ook bijzonder gemakkelijk. Om niet te worden afgeleid, kunnen er tijdens de rit alleen gecertificeerde apps worden gestart.1

De verbindingsmogelijkheden met App-Connect

Apple CarPlay™

Apple CarPlay™

Met CarPlay™ van Apple bedient u tijdens het rijden geselecteerde apps van uw iPhone. Vanaf nu ook draadloze aansluiting voor auto's die We Connect ondersteunen.

Meer over Apple CarPlay™

Android Auto

Android Auto™

Met Android Auto™ van Google™ bedient u geschikte apps op uw smartphone veilig tijdens het rijden. Vanaf nu ook draadloze aansluiting voor auto's die We Connect ondersteunen.

Meer over Android Auto

MirrorLink

MirrorLink®

Met MirrorLink® hoeft u geen praktische apps meer te missen achter het stuur.

Meer over MirrorLink

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Kontakt
Kontakt
Kontakt

Heb je vragen, suggesties of feedback? 

We horen graag van je. Je kunt ons bellen op 0800 - 38152 (gratis vanaf alle Belgische nummers). Als je telefoonprovider dit nummer niet ondersteunt, kun je bellen naar +32 2 401 0997. De tariefkosten kunnen per provider verschillen. Bij het bellen vanuit het buitenland kunnen er roamingkosten in rekening worden gebracht.

Je kunt ons natuurlijk ook per e-mail bereiken:
appconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Dit is misschien ook interessant voor u