2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
familie Tiguan grijs Achteraanzicht garage oprit

Op maat van mij, mijn gezin, mijn passies.

Mijn gezinsleven is een avontuur op zich!

Mijn vrouw Eva schreeuwt van alle daken dat ik een moderne man ben. Ik zie mezelf echter meer als een professionele evenwichtskunstenaar. Als vader aan de haard met drie kinderen kan je maar beter de kunst beheersen om vijftien dingen tegelijk te doen! Hoe ik mijn liefde voor een mooie auto wist te verzoenen met mijn nood aan een auto die een tornado van jonge kinderen overleeft? Ik leg het u graag uit.

Dit is mijn verhaal.

De Tiguan: zelfverzekerd en veilig voor mijn gezin.

Wanneer u zich op de weg moet concentreren terwijl de oudste om de twee minuten vraagt of we er bijna zijn, de middelste brult omdat ze haar knuffel heeft laten vallen en de jongste van de bende zijn tutje is kwijtgespeeld, dan komt een beetje hulp niet ongelegen. Op zo’n momenten kan ik rekenen op mijn Tiguan!

Ruimte voor alles en iedereen.

Op uitstap gaan met het gezin lijkt wel een volksverhuizing. Voor de jongste moet de koets mee, voor de oudste de fiets, maar we vergeten ook niet de frigobox, de regenjasjes voor als het regent, de parasols voor zonnig weer, een kubieke meter dekentjes, iets om de kinderen onderweg bezig te houden ... Met andere woorden, het halve huis moet mee. Conclusie? Hoe meer ruimte hoe beter! Dat komt goed uit, de Tiguan heeft ruimte in overvloed.

Mijn Tiguan, mijn personal assistant.

GPS infotainment Tiguan Binnacle

Volg de gids!

Veilig mijn bestemming bereiken.

De boordcomputer van de Tiguan geeft me de indruk dat ik kan rekenen op een copiloot ook al houd ik het roer in handen. Dankzij zijn functiemogelijkheden bereik ik veilig mijn bestemming ook al lijkt er zich op de achterbank een catchwedstrijd af te spelen. Ik ben ook fan van de gps die superduidelijk is, makkelijk in het gebruik en de te volgen route weergeeft op een groot kleurentouchscreen waarmee ik tegelijkertijd de muziek en de parameters van de auto kan aansturen.

Meer weten
Man met baby tiguan achteraanzicht

Sesam open u!

Openen met een voetbeweging.

Als ik de kleinste niet op de arm draag, dan heb ik de handen wel vol met boodschappen, boekentassen of wasgoed ... Ik vond de optionele mogelijkheid voor het automatisch openen van de koffer dus best wel nuttig. En ik beklaag me deze optie voor geen seconde: ik beweeg mijn voet onder de achterzijde van de Tiguan door en hop ... ... de koffer klapt automatisch open. Wat een service! De meisjes wedijveren vaak om de koffer in mijn plaats te openen (lacht).

Meer weten
Man rijdt tiguan

Configureerbaar dashboard.

Alles in één oogopslag.

Alles in mijn Tiguan lijkt me te zeggen “blijf geconcentreerd, laat je niet afleiden”. Hij is een beetje mijn coach zeg maar! (lacht) Achter mijn stuur vind ik niet alleen de klassieke wijzers terug (toerenteller, snelheid en brandstofpeil) maar ook een kleurendisplay waarop het afgespeelde nummer wordt getoond, mijn oproepgeschiedenis, mijn gps-kaart, de status van mijn voertuig enz. Ik kan via mijn multifunctioneel stuur kiezen uit drie verschillende weergaven.

Meer weten

Mijn Tiguan, mijn cocon.

Mijn auto is ook een plek waar ik even 5 minuutjes op adem kan komen, met het gezin, met Eva of in mijn eentje. Soms is een rit met de auto het enige moment van de dag waarop we allemaal samen zijn, samen praten en dingen kunnen delen met elkaar. Dergelijke ritten proberen we dan leuk te maken. En daarvoor beschikken we wel over een paar troeven. Die kiezen we in functie van onze missie. Als we erin slagen om allemaal op hetzelfde ogenblik in te stappen bijvoorbeeld, mogen de kinderen de muziek kiezen (lacht). Het is ook een van de zeldzame plaatsen waar ik eventjes alleen kan zijn. Om volop van die momenten te kunnen genieten, zocht ik een auto die vooral inzette op comfort.

Mijn Tiguan doet alles (... behalve strijken)!

Voor mij als vader beantwoordt de Tiguan aan al mijn verwachtingen inzake bescherming en het comfort van mijn gezin. Maar ik ben meer dan een vader. Ik ben ook drummer in een band en gepassioneerd mountainbiker. Om mij in het gezin helemaal te kunnen geven, moet ik af en toe kunnen herbronnen en mezelf terugvinden in mijn passies. Mijn Tiguan begeleidt me op al mijn avonturen.

En? Wat denkt u ervan?

Sharan Touran Golf sportvan

En de uwe?

U wilt graag over meer ruimte beschikken? U zoekt een sportiever karakter? Of allebei misschien? U vindt zeker en vast de auto die het hele gezin zal overtuigen.