2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Vrouw komt uit haar Polo

Mijn Polo, mijn vrijheid.

Mijn Polo: vrijheid rijmt met veiligheid.

Toen papa me vertelde dat ik een auto kreeg, was ik niet meer te houden! Yeeeees, mijn eigen auto, ein-de-lijk! Maar mijn papa is een veiligheidsfreak en dus voelde ik al dat het moeilijk zou worden om een tof model te vinden. Als het van papa afhangt, zou ik in een tank moeten rijden. Zo bang is hij! En toen zag ik de Polo. Stijlvol, praktisch en handig. Net zoals ik. (lacht) Mijn geluk kon dus niet op. Papa móest wel akkoord gaan met mijn keuze! Eerst vreesde ik het ergste, maar toen ontdekte ik de lijst met veiligheidsfuncties en rijhulpsystemen. En plots wist ik meteen dat het kinderspel zou zijn om papa ervan te overtuigen dat de Polo dé ideale wagen was voor zijn kleine meisje. (knipoogt)

Dit is mijn verhaal.

Het toppunt van uitstraling.

Toen ik naar het hoger onderwijs ging, wou ik me in eerste instantie gewoon wegsteken. Alles was nieuw voor mij en ik was toch wel onder de indruk. Maar nu is het net het omgekeerde: als ik op de campus kom aangereden in mijn rode Polo, voel ik me een echte ster! Ik had nooit kunnen denken dat ik me door een auto zelfzekerder zou voelen.

Slim en avant-gardistisch.

Ik heb een zwak voor filmpjes met tips en tricks die me het leven makkelijker maken of me tijd doen winnen. Als ik begin te kijken, ben ik niet meer van YouTube weg te slaan (en vreemd genoeg, is dat nog erger in de blokperiode)! (lacht) Dat de Polo op mijn lijf geschreven is, zal je dus niet verbazen. Dankzij mijn wagen gaat er geen minuut van mijn kostbare tijd verloren en wordt rijden een stuk eenvoudiger.

Hij zorgt voor mij en papa is gerust.

Papa was vooral overtuigd toen hij de veiligheidsuitrusting zag. De Polo kreeg de maximumscore van 5 sterren bij de crashtests van Euro NCAP. Dat gaf de doorslag! En toegegeven, ik rijd nog niet zo lang en omdat ik tweemaal per week toneelworkshops volg na de les, kom ik vaak laat thuis. Ik maak dus lange dagen en kruip soms vermoeid achter het stuur. Het stelt me gerust dat mijn Polo voor me zorgt.

Geconcentreerd blijven, Lou!

GPS infotainment polo binnacle jonge vrouwen

Zonder omwegen.

De weg kwijt? Overkomt me nooit!

Het leven is te kort om onderweg tijd te verliezen. Leve de technologie dus! Het gps-systeem van mijn Polo wijst me de weg op een groot kleurenaanraakscherm. Je moet wel blind zijn om je nog te vergissen! Het is zelfs bijna een glazen bol, want het systeem verwittigt me zodra er files ontstaan en helpt me ze te omzeilen. Magisch! Te laat in de les? Nooit!

Meer weten
blinde vlekken jonge vrouw rijdt een Polo

Let op achterliggers.

Overal ogen.

Ah, de dode hoek! Hét punt waar elke beginnende bestuurder zich zorgen over maakt. Gelukkig heb ik een beschermengel. Dankzij de sensoren kan mijn Polo me verwittigen als er een voertuig in mijn dode hoek komt. Hij let ook altijd op het verkeer achter mij. Komt een auto te dicht? Dan krijg ik een geluidssignaal te horen. Mijn Polo kan zelfs maatregelen nemen om een ongeval te vermijden! Superman kan dus weer in zijn zetel gaan zitten!

Meer weten
Polo stuurwiel binnacle

Snelheid aanhouden.

Nooit te snel.

Soms moet ik ver rijden voor een hockeywedstrijd. Mijn teamgenoten zitten mee in de auto, dus we lachen, delen de nieuwste roddels of bespreken onze tactiek. Ik let dus niet altijd op mijn snelheid. Daarom vraag ik mijn Polo – heel beleefd natuurlijk – om een bepaalde snelheid aan te houden en hij past die zelfs aan de auto's rondom mij aan zodat ik een optimale afstand bewaar. Wat een slimmerd toch!

Meer weten

Perfect als je net je rijbewijs hebt gehaald.

Mijn Polo is mijn schatje. Ik draag er zorg voor en vertroetel hem als een kind. Een kras? Daar zou ik niet goed van zijn! Ik heb mijn rijbewijs nog niet zo lang, dus als ik de weg op ga, heb ik altijd een beetje stress. Gelukkig zijn er heel wat snufjes en geluidjes die me helpen mijn Polo probleemloos te parkeren. En dat is fijn, want nu begin ik niet meer te zweten wanneer ik voor het oog van mijn vrienden moet parkeren!

En? Wat denkt u ervan?

Stadwagen categoriëen up geel golf wit polo oranje

En die voor u?

Zoekt u een nog compacter of nog ruimer model? Ontdek onze andere stadswagens die even hip en handig zijn als de Polo!