2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Particulieren.

Let op, geld lenen kost ook geld.

U wenst een voertuig aan te schaffen of te huren voor privégebruik ? Volkswagen Financial Services stelt u twee financieringsformules en één leasingformule voor, volledig aangepast aan uw behoeften om zo van uw droom een werkelijkheid te maken.

 • AutoCredit

  AutoCredit.

  Een flexibele financieringsformule met lagere maandelijkse afbetalingen waarbij u slechts het werkelijke gebruik van uw voertuig betaalt.

  Ontdek meer
 • Klassieke Financiering

  Klassieke Financiering.

  Een financieringsformule die de betaling van de aankoopprijs van uw voertuig vergemakkelijkt. U betaalt elke maand een vast bedrag terug.

  Ontdek meer
 • Personal Lease

  Personal Lease.

  Een leasingformule die u toelaat uw voertuig op lange termijn te huren en te genieten van alle voordelen die normaal alleen voorbehouden zijn voor zakelijke klanten.

  Ontdek meer
image

Product finder.

U weet nog niet welk financieel product of dienst het meest voordelig is voor u? Geen probleem! Laat u in enkele kliks leiden en ontdek uw ideale mobiliteitsoplossing.

image

Promoties.

Ontdek onze aanbiedingen voor particulieren.

image

Volkswagen weCare.

Een onderhoudscontract op maat dat de kosten voor onderhoud, mechanische en elektrische herstellingen en slijtage (behalve de banden) dekt.

image

Volkswagen Insurance.

Met Volkswagen Insurance kiest u voor een autoverzekering aangepast aan uw behoeften en rijdt u met een gerust gemoed.

image

All-in.

Integreer uw financiering in een complete formule. Financier, onderhoud, herstel en verzeker uw voertuig bij één en hetzelfde aanspreekpunt: uw concessiehouder.