2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

e-Moby.

De eenvoudigste lease-oplossing voor 100% elektrisch rijden.

Veeg alle vooroordelen over elektrisch rijden van de baan.

Volkswagen lanceert een pakket dat elektrisch rijden gebruiksvriendelijk en voordelig maakt voor werkgevers en werknemers. Zo kan iedereen genieten van groenere mobiliteit. 

 

Met e-Moby beschikt u namelijk over de 100% elektrische Nieuwe e-Golf (ook beschikbaar voor de nieuwe e-up! en de plug-in hybrides Golf GTE en Passat GTE), een slimme laadkabel die alle elektriciteitskosten automatisch factureert en krijgt u een vakantiewagen om op reis te gaan, tot 4 weken per jaar.

Gebruiksvriendelijk en voordelig voor werkgevers en werknemers.

e-Moby met de e-Golf.

image

300 km bereik.

Dankzij de batterij van de Nieuwe e-Golf geniet u van een autonomie van 300 km na een volledige laadbeurt. Da’s meer dan genoeg voor een hele week woon-werkverkeer én de boodschappen. Daarbovenop is hij ook nog eens super snel opgeladen: 1 uur laden laadt je batterij voor 80%.

image

Slim opladen.

Met e-Moby krijg je een Smart Cable (Nexxtender Mobile) of Smart Wall box (Wall box Nexxtender Advance Single) waarmee je zowel thuis als op kantoor je wagen kan opladen. Wordt er thuis opgeladen? Dan rekent de Smart Cable of Wallbox automatisch alle elektriciteitskosten door aan uw werkgever.

image

Elektrisch en flexibel.

Aarzelt u om een elektrisch voertuig te kiezen omdat u soms een voertuig met meer autonomie nodig heeft? De optie "Flex-Moby" voor onze leasingcontracten voor elektrische voertuigen lost dit op.

image

Aantrekkelijke financiering.

Als werkgever is de Nieuwe Golf niet alleen een fiscaal voordeel (de Nieuwe e-Golf is 120% fiscaal aftrekbaar), maar de ‘total cost of ownership’ is bovendien ook stabiel en onder controle.

TCO vanaf 485€/maand excl. BTW met de Nexxtender Mobile. Supplement van 20€/maand excl. BTW voor de Wall box Nexxtender Advance Single**

De Nieuwe e-Golf.

image

Design.

De Nieuwe e-Golf is een Golf die een unieke rijervaring garandeert. Dat ziet u aan de designhighlights zoals de specifieke C-signatuur van de dagrijlichten en aan de aerodynamische aanpassingen om het rijbereik te verhogen.

image

Functionele uitrusting.

Om de bijzonderheden van de Nieuwe e-Golf optimaal te kunnen benutten, behoren onder meer een infotainmentsysteem met met een speciaal scherm en een op afstand bedienbare klimaatregeling tot de uitrusting.

image

e-drive.

Elektrisch rijden is leuker dan u wellicht denkt. Het levert immers vanaf de eerste omwenteling zijn maximumkoppel en accelereert dankzij de éénversnellingsbak zonder onderbreking.

image

Maak een afspraak.

Ontdek wat e-Moby voor jouw bedrijf kan betekenen.