Woman using mobile phone in front of an e-golf

Onze hybride modellen

Ons gamma plug-in hybride modellen
Golf eHybrid en Golf GTE

Als ruggengraat van het Volkswagen-gamma biedt de Golf de keuze tussen twee plug-in hybride motorisaties met een verschillend karakter. De Golf eHybrid legt de nadruk op rijcomfort en optimaliseert de elektrische actieradius. De Golf GTE is resoluut gericht op sportieve rijeigenschappen, en biedt vernieuwende rijsensaties dankzij het systeemvermogen van 245 pk. Dat vermogen is vergelijkbaar met dat van de iconische Golf GTI!

De Golf Style eHybrid optimaliseert het elektrische bereik van zijn 13 kWh batterij zodat u tot 71 kilometer1 kunt rijden zonder brandstof te verbruiken. Zijn maximale vermogen van 204 pk zorgt voor een veilig rijgevoel en voldoende vermogen in alle rijomstandigheden.

1Gemeten volgens WLTP-normen.

Tiguan eHybrid

De nieuwe Tiguan eHybrid is uitgerust met een plug-in hybride motorisatie. Alle kwaliteiten van de Tiguan worden gecombineerd met een indrukwekkende brandstofbesparing. Dankzij de E-Mode rijstand kan hij over een afstand van 50 kilometer1 zuiver elektrisch rijden en hij haalt een elektrische maximumsnelheid van 130 km/u.

1Gemeten volgens WLTP-normen.

Dankzij zijn grote elektrische actieradius maakt de Tiguan eHybrid het mogelijk om de dagelijkse ritten van de meeste gebruikers zuiver elektrisch af te leggen zonder brandstof te verbruiken. Het systeemvermogen - waarbij het vermogen van de elektromotor en de TSI-benzinemotor wordt samengevoegd - van 245 pk zorgt voor een dynamisch rijgedrag en ongeëvenaard rijplezier.

Passat en Passat Variant GTE

De Passat GTE combineert stijl en comfort met de modernste technologie, zowel in de berline als in bij de Variant break. De 218 pk sterke plug-in hybride motor biedt een elektrisch rijbereik van 55 kilometer1. De slanke en elegante koetswerklijnen worden versterkt door specifieke elementen die de exclusiviteit van deze motorisatie benadrukken zoals de specifieke LED-lichtsignatuur.

1Gemeten volgens WLTP-normen.

Met zijn gigantische bagageruimte combineert de Passat Variant GTE de voordelen van een plug-in hybride motor met de veelzijdigheid van een break. Of het nu gaat om zakenreizen, familie-uitstapjes, een weekendtrip of een sportief uitstapje, de Passat Variant GTE kan het allemaal!

Arteon en Arteon Shooting Brake eHybrid

Voor het eerst wordt de Volkswagen Arteon aangeboden als eHybrid met een plug-in hybride motorisatie. Deze vernieuwende aandrijving wordt ook in de recent gelanceerde Shooting Brake koetswerkversie aangeboden. In beide modellen levert de motor 218 pk en de elektrische actieradius volstaat om het dagelijkse woon-werkverkeer af te leggen in stijl en met respect voor het milieu.

De Arteon Shooting Brake eHybrid biedt het beste van drie werelden. De eerste wereld is die van het design, met een nieuw en bijzonder verfijnd koetswerk. Dan is er de wereld van de veelzijdigheid, met een brede kofferklep en een grote bagageruimte. En tot slot is er de technologie met de plug-in hybride motorisatie die even dynamisch als zuinig is in gebruik.