De nieuwe ID. Buzz

Volledig elektrisch, volledig verbonden, volledig opnieuw uitgedacht. En vanaf nu verkrijgbaar!

Volledig elektrisch, volledig verbonden, volledig opnieuw uitgedacht. En vanaf nu verkrijgbaar!

Great things start with a smile

De nieuwe ID. Buzz is ons icoon voor het elektrische tijdperk. De ID. Buzz overtuigt niet alleen met zijn weergaloze charme, maar ook met zeer moderne technologieën en een volledig nieuw ruimtelijk gevoel. Dat maakt de auto tot een sympathieke, intelligente partner voor elk avontuur.

Grote versterking voor Volkswagen:
Ewan McGregor wordt merkambassadeur

Volkswagen-merkambassadeur Ewan McGregor zit op de bumper van zijn VW Bulli.

Met Ewan McGregor hebben we een grote hulp aan boord gehaald. Ewan is een enthousiaste Volkswagen-fan met een eigen oldtimerverzameling. Een van die oldtimers heeft hij zelf geëlektrificeerd. Als jarenlange UNICEF UK Goodwill-ambassadeur zet hij zich wereldwijd in voor goede doelen. Dit maakt van Ewan de perfecte partner voor een gemeenschappelijke missie: de mobiliteit van de toekomst een duurzamere vorm geven.

In dit interview praat hij over zijn eerste ontmoeting met de nieuwe ID. Buzz en over hoe het voelt om het “goede oude VW-busje” op een totaal nieuwe manier te ontdekken. Zonder al te veel te onthullen kunnen we wel zeggen dat de twee snel vrienden zijn geworden.

Ewan McGregor, vertolker van Obi-Wan Kenobi en ambassadeur van Volkswagen, bekijkt de nieuwe VW ID. Buzz.

Elektromobiliteit in een nieuwe dimensie

Een geel-witte VW ID. Buzz staat zijdelings aan de rand van een strandboulevard. Op de achtergrond kijkt een gezin met twee kinderen naar de zonsondergang boven de zee.

Het design van een nieuw tijdperk

Aanverwant met het design van zijn iconische Bulli-voorganger, combineert de nieuwe ID. Buzz moderne proporties met innovatieve techniek. Laat u overtuigen door zijn slimme functies, een maximale ruimtelijke ervaring en het innovatieve lichtdesign.

Zijdelingse blik op de voorste rij van de VW. ID Buzz bij zonsondergang.

Duurzame mobiliteit over de hele lijn

Holistische duurzaamheid voor een klimaatbewuste toekomst is de eis van de nieuwe ID. Buzz. Hij wordt met een CO2-neutrale balans geleverd en rijdt plaatselijk uitstootvrij rond. Dankzij zijn interieur zonder dierlijk materiaal en het gedeeltelijke gebruik van gerecycleerd materiaal bij onder andere de stoel-, vloer- en decoratieve hemelbekleding, brengt hij duurzaamheid en comfort in harmonie.

Zicht vanuit het interieur van de VW. ID Buzz in de richting van de voorruit, op de achtergrond is de zee te zien.

Een nieuwe standaard voor ruimtelijk gevoel

De nieuwe ID. Buzz is een multifunctionele allrounder, ook dankzij de kleine draaicirkel van nauwelijks meer dan elf meter. Door de maximale plaatsbenutting biedt het plaatsbesparende, compleet nieuw ontwikkelde interieurconcept veel ruimte voor de benen. De comfortabele, verstelbare stoelen van de ID. Buzz kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kan in de vijfzitter zelfs met alle inzittenden aan boord worden beladen met tot wel 1.121 liter bagage achter de tweede zitrij.

ID. Buzz – technologie & connectiviteit

Houdt u op uw rijstrook – en de anderen op een afstand

De Travel Assist met zwermgegevens kan de rijstrook, de afstand tot de voorligger en de door u ingestelde maximumsnelheid aanhouden. Daarbij maakt de Travel Assist gebruik van de adaptieve rijstrookgeleiding, die het voertuig actief in het midden van de rijstrook houdt. De functie helpt u indien gewenst ook actief bij het wisselen van rijstrook op de snelweg. Daarnaast kan de Travel Assist met zwermgegevens de snelheid van het voertuig aanpassen aan de geldende snelheidsbeperkingen en aan de wegindeling (bochten, rotondes enz.).

De ID. Buzz Cargo

Met de ID. Buzz Cargo kan rijden voor uw werk voorgoed veranderen.

Een vrouw en een man laden een blauw-witte ID. Buzz Cargo in, de elektrische Transporter van Volkswagen.

Transporter van de toekomst

Met de ID. Buzz Cargo kunt u ook in uw beroep met een minimum aan kosten genieten van de voordelen van elektrische mobiliteit. Het laadruimteconcept dat geknipt is voor professionele eisen en veel ruimte biedt, is slechts één van zijn sterke punten.

Nieuws over de nieuwe ID. Buzz: blijf op de hoogte

Nieuws over de nieuwe ID. Buzz: blijf op de hoogte

Een VW ID. Buzz in wit en geel en een VW ID. Buzz Cargo in wit en blauw van voren en opzij zichtbaar.

U wilt meer weten over de ID. Buzz? Schrijf u hier in voor onze ID. Buzz-nieuwsbrief en bezoek ID. Buzz Home, thuisbasis voor alle onderwerpen in verband met de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo.

Onze ID.-familie – ontdek haar nu!

De ID.-modellen ID.3, ID.4, ID.5 GTX en ID. Buzz
Ontdek onze slimme laadoplossingen bij elektrisch rijden

Wilt u uw elektrisch voertuig thuis of op kantoor opladen? Of bent u een bedrijfsleider? Om uw model uit de ID. Familie op te laden, stelt Volkswagen een waaier aan oplossingen voor. U kiest de laadpaal die best bij uw situatie past en kunt meteen bij ons terecht voor installatie, onderhoud en laadpassen.

Rij de toekomst binnen

De 100% elektrische ID.3

De 100% elektrische ID.4

De 100% elektrische ID.5