Bent u klaar voor elektrische mobiliteit?

Met onze nieuwe Volkswagen EV Check-app kunt u uw rijgedrag analyseren en ontdekken of u klaar bent voor elektromobiliteit en welke elektrische auto van Volkswagen het best bij u past. Download gewoon de app en begin.

Naar de Play Store

Naar de App Store

 EV Check app on a smartphone

Ritten opslaan en mobiliteitsprofiel analyseren

Voor uw eerste rit selecteert u uw huidige voertuigmerk en het model. De app slaat dan alle ritten op die u met uw auto rijdt en stelt een persoonlijk mobiliteitsprofiel op. U kan daar op elk moment de volgende informatie uit opvragen: afgelegde trips, batterij- en energieverbruik, CO2-uitstoot en totale kostprijs.

De EV Check-app toont het mobiliteitsprofiel
Met de EV Check-app kan u uw eigen profiel vergelijken

Profiel met alle elektrische modellen van Volkswagen vergelijken

U kan nu alle informatie van uw voorbije ritten vergelijken met een elektrisch model van Volkswagen naar uw keuze. Op die manier leert u of u al uw ritten ook elektrisch had kunnen rijden. En vooral hoeveel energie, CO2 en kosten u daardoor zou hebben uitgespaard. Bovendien kan u het elektrische model laten aanraden dat het best bij u past.

De EV Check-app in Augmented Reality-modus

Ontdek al onze nieuwe elektrische modellen via Augmented Reality

Met de Volkswagen EV Check-app kan u via Augmented Reality (AR) op een fascinerende manier kennismaken met onze elektrische modellen. Zo is er bijvoorbeeld de nieuwe ID.3, waarvan een aantal elementen zelfs interactief zijn. Bovendien kan het model virtueel in een ruimte naar keuze worden geplaatst: op een bureaublad of recht voor u op de weg. Probeer het zelf maar eens, u zal verbluft zijn.

Download nu de Volkswagen EV Check-app

Download de Volkswagen EV Check-app op uw smartphone, vergelijk uw trips met die van een elektrische auto en ontdek de voordelen van de elektromobiliteit. Verder naar beneden vindt u een kort filmpje waarin we u de app in detail uitleggen. Veel plezier bij het uitproberen!

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.