De nieuwe ID.3

Revolutie in plaats van evolutie
Wereldpremière van de ID.3 op het autosalon in Frankfurt

ID.3 markeert het begin van een nieuw tijdperk in elektrische mobiliteit. Voel de opwindende prestatie. Ervaar het baanbrekend design en een rijbereik dat geschikt is voor dagelijks gebruik. De toekomst staat klaar. .Stap dus in en reserveer nu een Limited Edition: ID.3 1ST.

  • Prestaties: volledige koppel vanaf de start
  • Rijbereik: tot 420 km elektrisch reikwijdte (WLTP)
Voorzijde van de ID.3 1ST
Voorzijde van de ID.3 1ST
Voorzijde van de ID.3 1ST

Reserveer jouw ID.3 1ST Limited Edition

Maak deel uit van de selecte groep die de nieuwe ID.3 1ST als eerste kunnen ervaren
Verzeker jezelf van een gelimiteerde Special Edition met exclusieve designelementen
Word als eerste op de hoogte gebracht met nieuws & updates over e-mobiliteit en de nieuwe ID.3 1ST

De hoogtepunten van de ID.3 1ST

Hier kan je regelmatig nieuwe hoogtepunten ontdekken die van de ID.3 1ST een intelligent antwoord op de uitdagingen van de toekomst maken. Nieuwsgierig? Kijk dan eens naar wat de nieuwe ID.3 1ST te bieden heeft.

Look and Feel

Het sportieve design van de nieuwe 18-inch hoogglanzende lichtmetalen velgen belooft op het eerste gezicht een compleet nieuwe rijervaring. Krachtige elektromotoren maken het mogelijk - met een constante dynamische acceleratie en adembenemende rijprestaties.

Rijplezier zonder einde

De ID.3 1ST Limited Edition modellen zijn verkrijgbaar met de medium batterij (58 kWh, netto). De vrij configureerbare modellen zullen zelfs in drie varianten verkrijgbaar zijn: Met de kleine accu (45 kWh, netto) kunt u tot 330 km (WLTP) gaan, en met de grote accu (77 kWh, netto) zijn afstanden tot 550 km (WLTP) mogelijk. Er is dus voor bijna elke bestemming een geschikt model.

Elektrische mobiliteit voor iedereen

Eindelijk biedt de elektromobiliteit geavanceerde technologie in een hypermodern jasje. En dit alles tegen een overtuigende prijs, zodat zoveel mogelijk mensen ervan kunnen profiteren. Dus verheugt u zich over de ID.3 1ST "Limited Edition" van ID.3 1ST.

Snelladen

Met een elektrisch voertuig hoeft u niet langer naar een tankstation te gaan om te tanken. U kunt uw accu bijna overal opladen: thuis, aan een openbaar oplaadstation of aan een snellaadstation. Laden gaat sneller dan je denk. En als je het eenmaal geprobeerd hebt, zal je merken hoe makkelijk het is.

Interactive Light

De ID.3 1ST is als een goede vriend die je bijstaat tijdens je dagelijkse verplaatsing. Zijn lichtconcept is interactiever opgevat dan alles wat je ooit al in een auto tegenkwam. Het begroet je, helpt je optioneel bij het navigeren en zet je bij een dreigend gevaar aan om te remmen. Het kan je zelfs voor naderende verkeersdeelnemers waarschuwen op het moment dat je wil uitstappen.

Innovatieve Matrix-ledkoplampen

Wanneer je bij de ID.3 1ST komt, wordt hij wakker. Hij herkent je en begroet je met een knipoog via zijn Matrix-ledkoplampen. Ze verlichten altijd de weg voor je en kunnen zich aan nagenoeg iedere omgeving perfect aanpassen. Zo kan je nog meer anticiperend rijden.

Eerst.
Op het eerste gezicht

De exclusieve details van de ID.3 1ST laten op het eerste gezicht zien wie de eerste is: van de 1ST badge op de carrosserie en het opvallende ontwerp van de achterste pilaar tot het 1st logo in het stuur, pedalen met Play & Pause design en het speciale welkomstbericht op het scherm - dit is uw speciale serie.

Voorzijde van de ID.3 1ST
Voorzijde van de ID.3 1ST
Voorzijde van de ID.3 1ST

Reserveer jouw ID.3 1ST Limited Edition

Maak deel uit van de selecte groep die de nieuwe ID.3 1ST als eerste kunnen ervaren
Verzeker jezelf van een gelimiteerde Special Edition met exclusieve designelementen
Wordt als eerste op de hoogte gebracht met nieuws & updates over e-mobiliteit en de nieuwe ID.3 1ST

In slechts enkele stappen naar uw exclusieve speciale editie ID.3 1ST

Het moment is aangebroken: reserveer nu als eerste een exclusieve ID.3 1ST. En wat nog belangrijker is, je kan er als eerste mee rijden.

Andere sterktes van de ID.3 1ST

Voorsprong door duurzaamheid

Niets is fascinerender dan de toekomst. Nieuwe technologieën openen nieuwe mogelijkheden voor ons. Tegelijkertijd staan we voor grote uitdagingen. Daarom is de ID.3 1ST helemaal herdacht: volledig elektrisch. En vooral: duurzaam. Het is ons eerste voertuig dat op klimaatneutrale basis aan klanten wordt overgedragen - door een consequente vermindering van de CO2-uitstoot in de toeleveringsketen en de productie. Onvermijdelijke CO2-uitstoot wordt gecompenseerd door klimaatbeschermingsprojecten.

Momenten van vreugde

De ID.3 1ST staat voor een unieke, opwindende rijbeleving: volledig koppel beschikbaar vanaf de start, constante dynamische acceleratie en prestaties die elk hart sneller doen kloppen. Het enige wat je hoeft te doen om dit gevoel te ervaren is het rijden.

Nu aanmelden en zijn tijd vooruit zijn

Ontvang regelmatig updates over de ID.3, ID.-familie en de elektrische mobiliteit van morgen.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there