ID. Buzz
Overal thuis.

ID. Buzz
Overal thuis.

De toekomst van de mobiliteit mee vormgeven, betekent voor ons: elektrische mobiliteit voor iedereen. Met maximale vrijheid, enthousiasme en persoonlijkheid. Wij ontwikkelen auto’s die tonen wie de mensen zijn die ermee rijden. En hoe zij leven. Daarom bouwen we aan grote ideeën en aan kleine details die de toekomst van iedereen comfortabeler maken.

Gezinsfoto voor de ID. Buzz

Compacte wagen, CUV of limousine, onze ID.-modellen zijn perfect gesneden op jouw eisen en weerspiegelen jouw unieke blik op de toekomst. Zoals de conceptcar ID. Buzz. Met het elektrische busje halen we de iconische Bulli weer naar de toekomst. En vergroten we je vrijheid om de wereld te ontdekken. Zodat je een avonturier blijft. Waar je ook bent. Omdat de ID. Buzz nog een conceptstudie is, zul je nog even moeten wachten op het productiemodel. Maar je weet dat voorpret het leukst is.

--:--

De ID. Buzz is uitgerust volgens onze beste ideeën, hij vindt de wagen van vandaag opnieuw uit: hij vervult je noden als wijgwijzer, als huis op wielen, hij biedt je ruimte voor creativiteit. Je kijkt in de ogen van de ID. Buzz. Met zijn intelligente koplampen begroet hij je persoonlijk. Hij kent zelfs je lievelingslied, als je dat wenst. Met zijn moduleir ruimteconcept is hij de partner bij uitstek om je reizen en avonturen te vergemakkelijken. Je rijdt samen met de ID. Buzz de natuur en blijft er overnachten. Met de AR-head-updisplay vind je heel makkelijk de meest afgelegen plekken. Je wordt plots de natuur om je heen gewaar, herinneringen komen naar boven.

ID. Buzz zijaanzicht op een secundaire weg.

De ID. Buzz van Volkswagen is de vriend van het gezin. En begeleider in hun drukke dagelijkse leven. Want het elektrische busje biedt gewoon alle dingen die je leven gemakkelijker maken: modern comfort, een geheel vernieuwd interieurdesign en weldra ook al een volledig geautomatiseerde rijmodus. Zo word je als bestuurder zelf bijzitter. En heb je de vrijheid om te doen wat je invalt.

Ruimtewonder. Een kei in opbergen.

Opdat jij in je ID. Buzz flexibel blijft, hebben wij gelet op een optimale benutting van de ruimte. De royale kofferruimte kan grote ideeën herbergen. En als je wilt, tover je de binnenruimte in enkele handgrepen om naar nog meer opbergruimte. Heel simpel dankzij het flexibele zitconcept.

Blik van binnenuit door het panoramadak van de ID. Buzz

AR-head-updisplay. Hightech voor padvinders.

De ID. Buzz is een pionier. Zijn AR-head-updisplay projecteert de navigatie rechtstreeks voor de wagen op de rijweg. En door de augmented reality-projectie kun je de pijlen precies daar zien waar je langs moet. Zo bereik je altijd je bestemming zonder je blik van de rijbaan af te wenden.

Het AR-head-updisplay in de ID. Buzz navigeert zonder dat de bestuurder de ogen van de rijweg moet afwenden.

Ledogen. Oog voor het essentiële.

In plaats van de typische koplampen heeft de ID. Buzz intelligente led-’ogen’ die met bestuurder een voorbijgangers interactief kunnen communiceren. Wil je bijvoorbeeld afslaan, schijnen de koplampen in de gewenste richting. En wanneer de ID. Buzz voetgangers en fietsers aan de kant op de rijweg registreert, kijkt hij hen als het ware aan en maakt hij zich door middel van lichtsignalen discreet opmerkzaam. Erg vooruitkijkend, vind je niet?

Touchpad. Het stuur opnieuw uitgevonden.

De ID. Buzz rijdt haast als vanzelf omdat alles intuïtief en op jou is ingericht. In de cockpit behoren knoppen en toetsen tot het verleden. Dankzij het touchpad in het stuur volstaat een lichte aanraking om de functies te activeren. Tik gewoon op het stuur en je volgende avontuur kan van start gaan.

Stuur met touchpad van de ID. Buzz

Nu aanmelden en zijn tijd vooruit zijn

Ontvang regelmatig updates over de ID.3, ID.-familie en de elektrische mobiliteit van morgen.

Dit kan je ook interesseren:

Terug naar de toekomst: de oorsprong van elektromobiliteit te Volkswagen

Klaar als jij er klaar voor bent: de ID. Crozz

Dit geldt voor iedereen

Onze vizie over elektrische mobiliteit: de ID. Vizzion

De toekomst staat voor de deur: de ID.3

Hoe ver kan ik rijden?

Dit kan je ook interesseren: