Een mecanicien van VW toont iets aan een klant in haar elektrische wagen - VW-dienstverlening voor elektrische wagens

Dienstverlening voor elektrische wagens

Elektromobiliteit voor vandaag, morgen en de toekomst. Ontdek accessoires, diensten en meer voor uw elektrische wagen.

Elektromobiliteit voor vandaag, morgen en de toekomst. Ontdek accessoires, diensten en meer voor uw elektrische wagen.

Geniet van een zorgeloze rit met diensten op maat voor uw elektrisch voertuig. Ontdek alles wat u moet weten over de dienstverlening van Volkswagen voor elektrische wagens en hybride modellen zoals inspectie-intervallen, accessoires en veel meer.

Inspectie van een elektrische wagen in een werkplaats
Inspectie voor uw elektrische wagen

Sneller en eenvoudiger onderhoud voor uw veiligheid

Elektromobiliteit is niet alleen een opwindend en intelligent concept, het maakt ons leven ook gemakkelijker. Het maakt bijvoorbeeld het onderhoud van uw elektrisch voertuig veel eenvoudiger. Dat wil zeggen: minder bezoeken aan de werkplaats en dus lagere onderhoudskosten.

Een mecanicien van VW tijdens een inspectie van een elektrische wagen - onderhoudsintervallen voor uw model
Onderhoud en inspectie

Wanneer moet mijn elektrische wagen naar het volgende onderhoud?

Die vraag is gemakkelijker te beantwoorden voor elektrische wagens dan voor voertuigen met een verbrandingsmotor. Wij hebben de onderhoudsintervallen voor uw e-Golf, e-up!, ID., Golf GTE, Passat GTE of andere plug-inhybrides op een rijtje gezet.

Als u niet zeker weet wanneer uw volgende onderhoudsbeurt moet plaatsvinden, kan het display van het onderhoudsinterval u helpen. U vindt het op het scherm van uw instrumentcluster en in het infotainmentsysteem.

Kom te weten wanneer u naar uw volgende onderhoud moet
Een man schikt zijn snowboard op het ski- en snowboardrek op de dakrails van zijn VW ID.4

Upgrade nu

Personaliseer uw voertuig met onze Originele Accessoires, zodat het past bij uw dagelijks leven. En krijg nog meer flexibiliteit, bijvoorbeeld met onze dakkoffer of de ski- en snowboarddrager.
Onafgebroken beschermd dankzij onze Mobiliteitsgaranties

Het maakt niet uit of u met een volledig elektrische ID. rijdt of met een benzine- of dieselvoertuig. Ons team is 24/7 beschikbaar om u te ondersteunen bij pech. Wij helpen u, zodat u mobiel blijft. Hier vindt u meer informatie over de diensten die zijn inbegrepen in de Mobiliteitsgaranties voor nieuwe en tweedehandswagens.

Een vrouw leunt tegen haar volledig elektrische VW en wordt geïnformeerd via haar smartphone over de Mobiliteitsgarantie
FAQ’s: Volkswagen-onderhoud voor uw elektrisch voertuig

Heeft u nog vragen over het onderhoud van uw elektrische Volkswagen? U vindt het antwoord beslist in onze FAQ's.

Onze oplaadkabel voor elke situatie

Of het nu een e-up!, e-Golf, Golf GTE of ID.3 is: met onze oplaadkabels kan u uw elektrische wagen thuis opladen via uw persoonlijke wallbox, of als u wat meer tijd hebt, via het stopcontact in uw woning. Weer eens onderweg? Laad dan gewoon op bij een openbaar oplaadstation. Koop uw Mode 2- of Mode 3-oplaadkabel en ontdek het volledige scala aan oplaadmogelijkheden!

Zoek uw Volkswagen-partnerOpens an external link

Een Volkswagen-bestuurder haalt zijn Mode 2-oplaadkabel uit de bagageruimte van zijn VW ID.4
ID.3 software-update

Nu gratis verkrijgbaar: de aangekondigde software-update voor de ID.3! Ontdek alles wat u moet weten over de laatste software-update. Zodra er contact met u wordt opgenomen, gaat u naar uw Volkswagen-partner om uw elektrische wagen te updaten en profiteert u van de software-update.

Een klant overhandigt de sleutel van haar EV aan de VW-mecanicien
Een kind zit voor een witte VW ID.3 met originele +banden en tekent een zon en regendruppels op straat
Originele + banden van Volkswagen

Geoptimaliseerde rolweerstand voor een energie-efficiëntere aandrijving. Vooral elektrische wagens zoals de ID.3, e-up!, e-Golf of onze GTE-voertuigen zullen baat hebben bij onze +banden. De verminderde rolweerstand en de aerodynamische zijwand van de band vergroten het rijbereik. Deze kwaliteitsbanden zijn speciaal ontwikkeld en getest voor Volkswagen-modellen door toonaangevende bandenfabrikanten en zorgen voor nog betere prestaties op de weg. Daarom is uw ID.3 al uitgerust met +banden af fabriek. Het plusteken op de wang van de band geeft aan dat de band door de fabrikant is geproduceerd.

We Charge

Maak elektrisch opladen nog eenvoudiger: met We Charge kan u uw auto opladen waar en wanneer u maar wilt, oplaadstations in de buurt vinden en de app gebruiken om het oplaadproces in de gaten te houden. Klik hier voor meer informatie.

Een witte ID.4 laadt op bij een openbaar laadstation in de natuur - VW We Charge
Een man gebruikt zijn VW EV Check-app

Bent u klaar voor elektromobiliteit?

Volkswagen EV Check-app
Gebruik onze app: analyseer en vergelijk uw rijgedrag. Had u elke afstand elektrisch kunnen afleggen? Hoeveel kosten uw huidige rijgewoonten vergeleken met een e-model? We laten u ook zien welke elektrische auto het beste bij u past. Download de app nu.

Ga naar Play StoreOpens an external link
Ga naar App StoreOpens an external link

Een mecanicien van VW werkt aan een elektrisch VW-voertuig tijdens een voertuiginspectie

Een concessiehouder zoeken

Rijdt u met een elektrische wagen zoals de e-Golf, e-up! of ID.3? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij behandelen alle Volkswagen-modellen die via een stekker kunnen worden opgeladen. Ook als het gaat om uw plug-inhybride zoals de Golf GTE, Passat GTE of de Passat Variant GTE zijn wij het juiste aanspreekpunt. Zoek eenvoudig naar een deskundige Volkswagen-servicepartner bij u in de buurt.