Een oudere Polo onderweg in de natuur – Oudere Volkswagen-modellen

Onze Polo-wereld voor u

Deze kleine auto weet trouwe klanten en nieuwkomers bij het gamma al jarenlang te verleiden met zijn uitgebreide uitrustingsmogelijkheden en onmiskenbare design. Deze pagina bevat informatie over de modellen, hoogtepunten en nog veel meer.

1
Polo 1 (Type 86)

De eerste Polo liep van de band in 1981 en was ook verkrijgbaar als driedeurs hatchback. Sinds zijn beginjaren op de markt is deze Volkswagen uitgegroeid tot een culticoon met zeven verschillende generaties: visueel moderner maar steeds trouw aan zijn oorspronkelijke vormgeving.

De Volkswagen Polo 1 (Type 86) – Oudere Volkswagen-modellen
2
Polo 2 (Type 86C en 86C 2F)

Een brede waaier aan uitvoeringen en speciale reeksen maakten het mogelijk om de Polo 2 te personaliseren. Hij werd geproduceerd tot 1994. Mikado, Style of Universal? De compacte auto wist heel wat bewonderaars voor zich te winnen als een betrouwbare gezel voor de stad en daarbuiten.

De VW Polo 2 (Type 86C en 86C 2F) – Oudere Volkswagen-modellen
3
Polo 3 (Type 6N and 6N2)

In zijn derde generatie werd de kleine auto voor het eerst als vijfdeursmodel geproduceerd en werden zijn uitrustingspakketten – en design – aangepast. De facelift gaf deze Polo ook een nieuwe uitrusting en moderne achterkant.

De VW Polo 3 (Type 6N en 6N2) – Oudere Volkswagen-modellen

Hebt u interesse in een van deze oudere modellen?

Meer informatie vindt u bij uw vertrouwde concessie.

De veelzijdigheid van de Polo 4-modellen

De vierde generatie omvat tal van fantastische modellen: Ontdek hier alles wat u moet weten over uw Polo.

Polo 4 9N1

Bezit u een Polo 4 9N1, gebouwd tussen 2001 en 2005?

Polo 4 9N3

Rijdt u met een Polo 4 9N3, gebouwd tussen 2005 en 2009?

Polo 5 (6R/6C)

Uw Polo van de vijfde generatie is een toonbeeld van innovatie en diversiteit, van zijn uitrusting en speciale reeksen tot zijn rijhulpsystemen. Lees hier meer over uw Polo 5 Type 6R of 6C.

Detailfoto van een oldtimer – wisselstukken voor oudere modellen

Verzorg uw klassieker

Heeft uw oudere model een wisselstuk nodig? Met onze Classic Parts, die speciaal zijn ontwikkeld voor onze klassieke en jongere modellen, blijft uw Volkswagen origineel. 
Een VW-servicewerknemer vervangt de remmen op een Volkswagen – tal van diensten voor u en uw mobiliteit
We zijn er voor u – onze service

Rijdt u met een Polo en hebt u een controle of service nodig? Wij hebben de juiste services voor uw model.  Ontdek meer over de services of vraag rechtstreeks inlichtingen bij uw Volkswagen-partner.