Een oudere VW Passat op de weg – Oudere Volkswagen-modellen

Ontdek de Passat

Bezit u al een Passat of hebt u gewoon interesse in het model? Hier vindt u het antwoord op heel wat vragen over deze auto. We hebben de technische gegevens, uitrustingsmogelijkheden en nog veel meer van de Passat-familie samengebracht.

1
Passat B1 (Type 32 and 32A)

De geschiedenis van de Passat gaat terug tot de eerste generatie, gelanceerd in 1973. Zodra het model uitkwam, overtuigde het met een zee aan interieurruimte. In de loop der jaren onderging de Passat tal van wijzigingen, zoals nieuw ontwikkelde motoren, diverse visuele uitrustingsmogelijkheden en aangepaste koetswerkonderdelen.

De VW Passat B1 (Type 32 en 32A) – Oudere Volkswagen-modellen
2
Passat B2 (Type 32B)

De Passat B2 bouwde voort op de troeven van zijn voorganger: hij werd gevoelig langer en bood nog meer ruimte. Diverse opties en speciale reeksen zoals de Trend, Carat en Arena stonden garant voor tal van personaliseringsmogelijkheden.

De VW Passat B2 (Type 32B) – Oudere Volkswagen-modellen
3
Passat B3 (Type 35i)

In 1988 werd de Passat grondig hertekend en dat kwam vooral tot uiting in het ontbreken van een radiatorrooster. De nieuwe, moderne look van de Passat B3 ging hand in hand met tal van nieuwe veiligheidsvoorzieningen.

De VW Passat B3 (Type 35i) – Oudere Volkswagen-modellen
4
Passat B4 (Type 3A)

De vierde Passat was in verschillende opzichten moderner dan zijn voorganger, al werd zijn design slechts licht opgefrist. Een eerder kenmerk werd opnieuw geïntroduceerd: het radiatorrooster.

De Volkswagen Passat B4 (Type 3A) – Oudere Volkswagen-modellen
5
Passat B5 (Type 3B and 3BG)

De Passat B5 werd gebouwd van 1996 tot 2000 en was verkrijgbaar in de uitvoeringen Basis, Comfortline, Trendline en Highline. In zijn vijfde generatie bleef hij heel wat klanten overtuigen, voornamelijk met zijn royale interieurruimte.

The VW Passat B5 (Type 3B and 3BG) – Volkswagen older models

Hebt u interesse in een van deze oudere modellen?

Meer informatie vindt u bij uw vertrouwde concessie.

Passat B6 (3C)

Nog bekender als break dan als berline – onze Passat. Graag stellen we u de B6 Type 3C voor, gebouwd van 2005 tot 2010: alle modeltypes en uitrusting plus de hoogtepunten.

Passat B7 (3C)

Oorzaak van commotie: Neem plaats in de Passat B7, gebouwd tussen 2010 en 2014. Maak kennis met zijn hoge comfortpeil en ontmoet de hele modelfamilie. Welke Passat is de juiste voor u?

Detailfoto van een oldtimer – wisselstukken voor oudere modellen

Verzorg uw klassieker

Heeft uw oudere model een wisselstuk nodig? Met onze Classic Parts, die speciaal zijn ontwikkeld voor onze klassieke en jongere modellen, blijft uw Volkswagen origineel.
Een VW-servicewerknemer vervangt de remmen op een Volkswagen – tal van diensten voor u en uw mobiliteit
We zijn er voor u – onze service

Onze services zijn perfect afgestemd op elke Passat, ongeacht het model waarmee u rijdt. Ontdek meer over de services of vraag rechtstreeks inlichtingen bij uw Volkswagen-partner.