Een oudere Tiguan met Volkswagen-accessoires – Oudere Volkswagen-modellen

Ontdek nog meer oudere modellen

Van de Jetta tot de Tiguan – hier vindt u alles wat u moet weten over diverse oudere modellen. We hebben een massa informatie over technische uitrusting, modeltypes, service-intervallen en nog veel meer verzameld.

Tiguan 1 (5N)

Onderweg met de Tiguan: in de stad of op het platteland – met de Tiguan is elke rit een ware belevenis. Hier vindt u alle details en informatie over een van de populairste SUV-modellen van de jaren 2007 tot 2016.

Jetta 6 (Type 162)

Kom mee voor een ritje in de Jetta! In zijn zesde generatie combineert deze berline moderne technologie met een uitzonderlijk comfort. Op deze pagina vindt u de modellen gebouwd tussen 2010 en 2018, alsook de juiste band- en velgmaten.

Beetle (5C)

De klassieke Beetle, die werd gebouwd van 2011 tot 2019, inspireert met zijn unieke design en talloze functies. Deze pagina bevat informatie over zijn uitrusting, bijpassende velgen en banden en nog veel meer.

Detailfoto van een oldtimer – wisselstukken voor oudere modellen

Verzorg uw klassieker

Heeft uw oudere model een wisselstuk nodig? Met onze Classic Parts, die speciaal zijn ontwikkeld voor onze klassieke en jongere modellen, blijft uw Volkswagen origineel.
Een VW-servicewerknemer vervangt de remmen op een Volkswagen – tal van diensten voor u en uw mobiliteit
We zijn er voor u – onze service

Welke model u ook hebt, onze diensten richten zich tot elke Volkswagen. Ontdek meer over de services of vraag rechtstreeks inlichtingen bij uw Volkswagen-partner.