Detailed view of an older VW model with Classic Parts

Met originele Volkswagen Classic Parts blijft uw oldtimer in topvorm

Met originele Volkswagen Classic Parts blijft uw oldtimer in topvorm

Originele Volkswagen Classic Parts

Volkswagen-vervangstukken voor young- en oldtimers: ons gamma Classic Parts is zo’n 60.000 referentienummers rijk en gaat van de schroef uit de jaren 50 naar de spatborden uit 2000. Uiteraard in de originele kwaliteit.

Volkswagen Classic Parts

Uw Volkswagen-auto is ook morgen niet van gisteren

Kever, Bulli of Golf: dankzij onze Classic Parts blijft uw Volkswagen ook in zijn oude dag origineel. Ook vele jaren na de productie van een reeks bewaren we originele vervang autostukken voor uw Volkswagen. Want kwaliteit houdt u het langst op de weg.

Some Classic Parts and an „Original Classic Parts“-sign

Uw voordelen

  • Kwaliteit:
    originele Volkswagen Classic Parts worden ook volgens onze strenge kwaliteitsvoorschriften vervaardigd en gecontroleerd, zodat u niet aan kwaliteit moet inboeten. .
  • Traditie:
    de gezinsvakantie in Italië, de eerste eigen auto of de rit naar de disco, u hebt samen met uw Volkswagen heel wat beleefd. En hij met u. Onze Classic Parts helpen om al deze verhalen levendig te houden. En om er nieuwe te beleven.
  • Passie:
    uw Volkswagen is zo veel meer dan alleen een auto. Hij is een partner voor het leven. Daarom is onze passie voor onze producten net zo belangrijk als innovatiekracht, visie, technische kennis en doeltreffendheid.

FAQ’s Classic Parts

The rear of an older red Golf GTI with Classic Parts

Volkswagen Classic Parts Shop

Ontdek ons gamma van originele autostukken ook online.

Classic Competence Center

In de beste handen:

Ons Classic Competence Center-netwerk is een serviceaanbod dat door de fabrikant wordt ondersteund en zich speciaal richt op young- en oldtimers. Door hun jarenlange ervaring kunnen de medewerkers u helpen met onderhoud, herstelling, restauratie en het bezorgen van originele vervangstukken voor uw Volkswagen-auto. Het spreekt voor zich dat onze Classic Competence Centers dezelfde passie aan de dag leggen voor klassieke Volkswagen voertuigen als u.

VW Classic Competence Center employee checks a blue VW with Classic Parts on a hydraulic ramp