Volkswagen Exchange Parts for older cars

Tot 40% besparen met standaardruil 
onderdelen voor Volkswagen voertuigen.

Tot 40% besparen met standaardruil 
onderdelen voor Volkswagen voertuigen.

Met onze originele standaardruil Volkswagen onderdelen bieden we u een technisch gelijkwaardig en prijsgunstig alternatief voor onze originele onderdelen.

Standaardruil originele Volkswagen-onderdelen

Uw voordeel in één oogopslag

Kost geen stukken van mensen en bespaart hulpbronnen

Heel eenvoudig: u brengt een origineel onderdeel binnen en onze Volkswagen-partners kijken of het geschikt is om opnieuw te worden gebruikt. Door het stuk terug te nemen besparen we hulpbronnen en wordt opnieuw produceren overbodig. Bovendien analyseren we de defecten om de nieuwe generatie producten nog beter te maken.

A reconditioned Volkswagen Exchange Part

Uw voordelen

  • Zo goed als nieuw:
    Met dezelfde kwaliteit als die van de serieproductie en een industriële regeneratie bieden we u een origineel kwaliteitsproduct.
  • Niet duur:
    Onze economische hersteloplossingen bieden dezelfde veiligheid als alle andere originele Volkswagen-onderdelen®. Ze zijn echter gemiddeld 40% goedkoper.
  • Duurzaam:
    We nemen een heleboel gebruikte onderdelen terug, omdat ze over nog heel wat potentieel beschikken.

Meer over de originele standaardruil Volkswagen-onderdelen

Overview of available Exchange Parts for VW shown at a Golf

Meer dan 17.000 originele standaardruil Volkswagen-onderdelen® uit meer dan 60 productgroepen

FAQ’s originele standaardruil Volkswagen-autostukken

Goede redenen

Door gebruik te maken van het programma standaardruil Volkswagen-onderdelen beschermt u actief hulpbronnen. Alleen al bij het regenereren van motoren werd tot nu zoveel staal en energie bespaard dat de Eiffeltoren in Parijs zo’n 50 keer opnieuw gebouwd zou kunnen worden.

Detailed view of a VW Exchange Part

Hoe gaat het in zijn werk?

Regeneratie van een motor

Een oude motor wordt door ons uit elkaar genomen, gereinigd, geregenereerd en getest: ons originele, standaardruil Volkswagen-onderdeel is geboren.

1
Demonteren, verzamelen en monteren

Het regeneratieproces begint zodra u bij uw Volkswagen-partner uw bestelling plaatst. U krijgt het standaardruil deel meteen tegen regeneratieprijs, uw servicepartner stuurt het gedemonteerde onderdeel vervolgens terug. Dat volgt dan de weg van recycling of vertrekt opnieuw naar de respectieve regeneratiefabriek.

A person receives his ordered VW Exchange Parts at the service partner
2
Controle en industriële regeneratie

Teruggestuurde krachtbronnen worden volledig gedemonteerd en alle aparte componenten worden op hun bruikbaarheid getest en gereinigd. Vervolgens worden de oude onderdelen geregenereerd en opnieuw gemonteerd. Inclusief componenten zoals cilinderkoppen of injectiepompen. Hiervoor worden zowel de standaardruil als nieuwe onderdelen gebruikt die in de plaats komen van onvervangbare slijtageonderdelen.

A returned Exchange Part from an older VW is cleaned and ready to be checked  for usability
3
Uitlevering en monteren

Het regeneratieproces eindigt na een uitgebreide eindcontrole waar het ook gestart is, namelijk in het werkatelier. In de werkateliers van onze servicepartners overal ter wereld worden de Volkswagen regeneratieonderdelen opnieuw gemonteerd. Het proces kan opnieuw beginnen.

Preconditioned parts are sent back to the workshop in a VW Transporter