Met originele Volkswagen-onderdelen en accessoires maakt u de juiste keuze.

Kwalitatief onberispelijk en volledig op maat van uw model. Met onze originele onderdelen en accessoires blijft uw Volkswagen ook na een herstelling of onderhoud 100% een originele Volkswagen.

Heeft u een vervangstuk nodig? Dan bevelen wij u onze hoogwaardige originele Volkswagen-onderdelen aan.  Op deze pagina presenteren we enkele productgroepen.

Volkswagen economy-autostukken – Ontwikkeld voor uw Volkswagen voertuig die minstens vier jaar oud is.

Standaardruil onderdelen

Originele Volkswagen Classic Parts

A woman enjoys her time inside her VW car with modern infotainment systems – Volkswagen interior

Interieur

Hoogwaardige materialen en pasklare kwaliteit. U wilt zich thuis voelen in uw compagnon de route. Met onze accessoires maakt u van het interieur uw eigen comfortzone.

Exterieur

Met onze producten voor auto en banden zorgt u vlot voor bescherming en verzorging. Zo behoudt uw auto langer zijn waarde.

Batterij

Tiguan 1, Golf 5, Passat B6 of B7: onze batterij levert net die hoeveelheid energie die uw model nodig heeft. Zowel voor het starten van de motor, het stop-startsysteem als voor meer comfort door interieurvoorverwarming, radio en alles wat uw rit nog aangenamer maakt. Bestelbaar voor alle Volkswagen-modellen.

Koetswerk en lak onderhoud voor uw Volkswagen auto.

Originele Volkswagen-koetswerkonderdelen vormen de basis van uw voertuig en beschermen u en uw inzittenden tegen invloeden van buitenaf en bij ongevallen. Onze originele lak weet uw Volkswagen auto na een akkefietje zo op te smukken dat hij weer als nieuw voor de dag komt.

VW tyre with dynamic hub cap – accessories for your car

Het raakpunt tussen sportiviteit en een passie voor auto’s.

Verzoen rijplezier met een sportieve outfit. Geef uw Volkswagen zijn eigen frisse look op maat mee.