Salon 2022

Straffe Salondeals

Ontdek onze superuitgeruste Business-uitvoeringen aan een zeer voordelige prijs.

Ontdek onze superuitgeruste Business-uitvoeringen aan een zeer voordelige prijs.

Uw Volkswagen, uw Overnamecheque

Bij Volkswagen weten we dat u van voordeel houdt. Daarom kan u nu profiteren van een overnamepremie tot 2.500 € op uw huidige voertuig.

Ontdek de Virtual Experience van Volkswagen.

Bewonder al onze modellen, die tijdens het autosalon extra in de kijker staan, van dichtbij in onze virtuele showroom. En leer onze auto’s vanbinnen én vanbuiten kennen. Of je nu gaat voor onze elektrische auto’s, onze succes modellen, de nieuwe Taigo of de beste Salondeals, er is plek voor iedereen in de Virtual Experience van Volkswagen.

Klaar om een stapje in onze virtuele wereld te zetten?
Start nu de Virtual ExperienceOpens an external link

Ontdek onze uitzonderlijke Salondeals

Ontdek onze Business-uitvoeringen : exclusieve configuraties tegen de beste voorwaarden voor particulieren en professionele klanten !

Autosalon bij uw dealer

Dit jaar vindt het Salon niet plaats op de Heizel, maar bij uw dealer. Om uw veiligheid te garanderen zullen de corona-maatregelen strikt nageleefd worden. Vraag aan uw dealer alle info over onze saloncondities en maak, als u dat wenst, een afspraak om onze wagens van dichtbij te ontdekken. 

Ontdek al onze nieuwigheden !

De nieuwe Taigo

Voor iedereen die zijn eigen trends zet. Die zich niet laat veranderen, maar liever zelf het verschil maakt. Die niet alleen stijl, maar ook karakter toont. En die zelfs in het dagelijkse leven het buitengewone vindt.

De nieuwe T-Roc

Met zijn verscherpte koetswerkdesign, het nieuwe kwaliteits- en designniveau in het interieur en zijn technologiefeatures, maakt de nieuwe T-Roc een zelfverzekerde indruk, en onderstreept hij zijn sterke persoonlijkheid.

De nieuwe
Polo

Wie zegt dat van een compacte auto geen geweldige functies verwacht mogen worden? Ontdek vooruitstrevend design en intelligente technologie in de nieuwe Polo.

De nieuwe volledig elektrische ID.5

Met krachtige e-prestaties en een vloeiend silhouet zet de nieuwe ID.5 een moderne symbiose van SUV en coupé neer. Up te daten ‘over-the-air’ en klaar om elektrische mobiliteit opnieuw te definiëren.

De nieuwe  
Caddy

Klaar voor het onverwachte. Nog moderner, digitaler en flexibeler: dat is de nieuwe Caddy. Behalve met zijn totaal nieuwe design overtuigt dit model met zijn talrijke nieuwe, innovatieve rijhulpsystemen, een hoogwaardige Digital Cockpit en een toekomstgericht infotainmentsysteem.

De nieuwe
Multivan eHybrid

De nieuwe Volkswagen Multivan eHybrid is niet alleen een toonbeeld van flexibiliteit, het is vooral een pionier. Het is de eerste in zijn categorie met een plug-inhybride aandrijving. Zowel het koetswerk als het interieur zijn volledig opnieuw bedacht - maar altijd met behoud van het Bulli-DNA. Het is tegelijk een ontmoetingsplaats, een knusse zitplek en een vrachtruimte. Kortom, een allrounder die zich makkelijk aanpast.

Ontdek ook

Personal Lease: de all-in huurformule

Huur uw voertuig op lange termijn en geniet van alle voordelen die normaal alleen voor zakelijke klanten gelden. Alle financiële en naverkoopdiensten rond uw wagen kunnen worden inbegrepen in uw huurprijs en zijn gecentraliseerd bij uw vertrouwde Volkswagen-concessiehouder.

De Business-uitvoering

Met onze Business-uitvoeringen bieden we exclusieve configuraties aan tegen de beste voorwaarden. Het gaat om de meeste gevraagde opties door onze veeleisende Belgische klanten. De Business-uitvoeringen zijn zowel beschikbaar voor particulieren als voor professionele klanten.

Geniet nu van
0% JKP1 in Klassieke Financiering.


Van 31/12/2021 tot en met 31/01/2022.


Representatief voorbeeld voor een lening op afbetaling geldig van 31/12/2021 tot en met 31/01/2022: JKP van 0%, vaste debetrentevoet van 0%, zonder kost. Contante prijs btw inclusief (aanbevolen catalogusprijs): € 27.198,52, voorschot: € 10.544,87, kredietbedrag: € 16.653,65, duur: 36 maanden, 36 maandaflossingen van € 462,60. Totaal bedrag te betalen door de consument (afgezien van elk voorschot): € 16.653,65.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Straffe Salondeals voor professionele en Fleet klanten.

Optimaliseer uw Total Cost of Use met onze Salondeals op ons aanbod Plug-in Hybrides en 100% elektrische voertuigen.