Uw Volkswagen, uw Overnamecheque1

Claim uw Overnamecheque op uw
huidige voertuig

Download nu uw Overnamecheque en garandeer een overnamepremie op uw huidige voertuig. Deze cheque krijgt u bovenop de overige korting. Eén cheque per aankoop.

Hieronder vindt u een overzicht van de modellen waarvoor deze Overnamecheque geldig is.

Als u een andere configuratie wenst of vragen hebt over bepaalde motoren, afwerkingen en opties, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze Volkswagen concessiehouders.

1Deze overnamecheque is enkel geldig voor de aankoop van een nieuwe Volkswagen bij de deelnemende Volkswagen-concessiehouders in België. Om hiervan te genieten, toont u uw overnamecheque bij uw bestelling gewoon aan uw concessiehouder, de waarde van de cheque zal aan de waarde van uw huidige over te nemen voertuig toegevoegd worden. Het overgenomen voertuig moet volledig zijn en sinds minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de koper. De waarde van het overgenomen voertuig moet min € 500 of € 750 incl. BTW zijn (afhankelijk van het nieuw aangekochte Volkswagen model). Aanbieding geldig voor particuliere klanten van 01/03/2022 tot en met 28/04/2022 (het nieuwe voertuig moet ingeschreven zijn vóór 31/12/2022). Eén overnamecheque per aankoop. Meer info bij uw concessiehouder.