Afleveringen en alle bijhorende veiligheidsmaatregelen.

Ook in deze tweede lockdown mogen onze concessiehouders nog steeds afleveren aan particuliere klanten. Binnen ons netwerk van concessiehouders werd een veiligheidsprotocol geïmplementeerd om uw nieuwe voertuig efficiënt en veilig af te leveren, zowel voor u als voor onze medewerkers.

Vooraf aan uw afspraak

Uw Volkswagen-concessiehouder zal, als het zover is, u contacteren om een datum af te spreken voor de aflevering van uw voertuig. Indien u niets van hem hoort, gelieve met hem contact op te nemen via de websiteOpens an external link of het telefoonnummer van de concessie.

 Breng de volgende administratieve punten in orde, zodat alles vlot kan verlopen:

 • het administratieve luik moet in orde zijn (afhankelijk van het geval: inschrijvingsbewijs, groene kaart, keuringsbewijs, betalingsbewijs, bewijs van goedkeuring van uw financiering, document van de leasingmaatschappij, bij terugname documenten van uw huidige voertuig).
 • de betaling moet minstens 3 dagen voor het ophalen van uw voertuig zijn uitgevoerd.
 • de personalisering van uw voertuig (radiostations, veiligheidsparameters, interieurverlichting … ) kan vooraf door uw Volkswagen-concessiehouder gebeuren als u hem die informatie doorgeeft tijdens het maken van de afspraak.

Bij uw concessiehouder

 1. Gelieve alleen naar de afspraak te komen om uw nieuwe voertuig in ontvangst te nemen.
 2. Bij aankomst in de concessie zal u worden gevraagd uw handen te wassen. Desinfecterende gel staat tot uw beschikking.
 3. Er is bewegwijzering voorzien om u naar de ontvangst- en afleveringszones te leiden.
 4. De afleveringszone is beveiligd en goed afgebakend.
 5. Gedurende uw hele bezoek vragen we u om de sociale afstand van 1,5 m na te leven. Waar de minimale veiligheidsafstand niet kan worden gerespecteerd zal het personeel een mondmasker dragen.
 6. Vooraleer uw voertuig wordt overhandigd, zal het door de concessiehouder zijn ontsmet.
 7. Uw concessiehouder zal in uw bijzijn de eventuele beschermingen in uw voertuig verwijderen.
 8. Tot slot zal ook uw sleutel bij de overhandiging worden ontsmet.

Uw aankoop valideren

 • Gelieve uw eigen pen mee te brengen om de resterende documenten te tekenen.
 • Was uw handen grondig na het ondertekenen van de documenten.
 • Alle betalingen in de concessie gebeuren uitsluitend contactloos, via bankkaart, Payconiq of QR-code.

Terug bij u thuis

Geniet op de terugweg al van de sensaties van uw nieuwe voertuig. Vergeet niet dat uw Volkswagen-cockpit talrijke functies voor u in petto heeft.

Ons Volkswagen-team werkt momenteel aan video’s die uitleg geven over de belangrijkste functionaliteiten van uw voertuig. Zo wordt u er gemakkelijker mee vertrouwd en kunt u uw nieuwe voertuig verder ontdekken vanuit uw woonkamer.

Uw concessiehouder zal met plezier al uw vragen beantwoorden en u alle nodige informatie verstrekken met betrekking tot uw comfort en veiligheid.

Andere vragen?

Indien u twijfelt, raden we aan de gebruikershandleiding van uw voertuig te raadplegen of contact op te nemen met uw officiële concessiehouder.