Volkswagen D’Ieteren Finance lanceert Bike-Moby, een financiële leasingformule voor fietsen

Met dit nieuwe aanbod biedt Volkswagen D’Ieteren Finance een antwoord op de groeiende vraag bij zijn klanten naar alternatieve mobiliteitsformules die qua servicepeil en bijstand op hetzelfde niveau staan als de bedrijfswagen.

“De vraag naar alternatieve mobiliteitsoplossingen stijgt bij onze klanten en daar spelen wij graag op in om formules uit te werken die optimaal zijn aangepast aan de wensen van de begunstigden, aan de nieuwste trends binnen HR-afdelingen en aan de eisen die vlootbeheerders stellen. De leasingformule voor fietsen Bike-Moby is een uitbreiding van ons aanbod dat al formules omvat als Flex-Moby (het totaalpakket bij gebruik van verschillende voertuigen), e-Moby (facturatiesysteem met split billing voor elektrische voertuigen) en Olympus Mobility (multimodaliteitsapp)”, verduidelijkt Didier Willems, COO van Volkswagen D’Ieteren Finance.

"De vraag naar alternatieve mobiliteitsoplossingen stijgt bij onze klanten."
Didier Willems
COO van Volkswagen D’Ieteren Finance.

Werkgevers die interesse hebben om hun werknemers een fiets ter beschikking te stellen, huren die fiets voor een periode van 3 jaar. De werkgever krijgt een maandelijkse factuur tot aan het einde van het contract, waar hij de vooraf bepaalde aankoopoptie kan lichten en de fiets aankopen.

Deze formule gaat bovendien gepaard met erg praktische diensten zoals de dekking van materiële schade en diefstal, de technische bijstand en het onderhoud die allemaal inbegrepen zijn in de leasingprijs. Bike-Moby wordt aangeboden op alle fietsmodellen van de allerbeste merken (minimale investering van 1.200 euro excl. btw): mountainbikes, stadsfietsen, racefietsen, plooifietsen, elektrische fietsen die in 168 verkooppunten in België worden aangeboden. Enkel ‘speedelecs’ (die moeten worden ingeschreven) vallen niet binnen het Bike-Moby-aanbod.

Met de Bike-Moby-formule genieten werkgevers en werknemers een alternatieve transportformule voor de auto en, in functie van hun mobiliteitsprofiel, fiscale voordelen zoals een aftrekbaarheid van 120% en een bijzonder interessante aankoopoptie.

Meer info op de website:

www.vdfin.beOpens an external link