Lifestyle collecties

Creëer uw eigen Volkswagen-look

Creëer uw eigen Volkswagen-look

Geraffineerd design en betrouwbare kwaliteit zijn nu ook beschikbaar om te dragen – want Volkswagen is meer dan mobiliteit alleen. Ontdek elegante kleding, nuttige accessoires en vele andere producten.

Drie letters, één belofte

Drie letters, één belofte

Een vrouw met kleding en accessoires uit de GTI-collectie

Aanstekelijk, brutaal en zelfverzekerd. In onze GTI collectie vindt u accessoires en kleding met een race-gevoel. Wat dacht u van een stijlvol T-shirt met het GTI-logo of een praktische inductielader in het typische GTI-ruitjesontwerp? Van badmode tot tassen – we hebben een selectie producten voor u samengesteld om uw sportieve passie uit te leven. Ontdek uw favoriete GTI-product!

Er breekt een nieuw tijdperk aan

We beginnen in de toekomst. En dat kan u niet alleen zien, maar vanaf nu ook dragen: met onze New Volkswagen-collectie kan u in stijl reizen en hebt u altijd bij u waar we voor staan. Laat u zien in trendy T-shirts en sweatshirts of wees de blikvanger met onze sportieve reistas in Golf 8 design.

Pure Nostalgie: een eerbetoon aan twee iconen

Tijdloos, onvergetelijk, legendarisch: onze Heritage-collectie haalt echte Volkswagen-klassiekers uit de garage en blaast ze nieuw leven in. Leer de Bulli en Kever van een heel nieuwe kant kennen. Ontdek stijlvolle kleding en andere opwindende producten rond onze iconen.

Onze kinderproducten maken dat u jong wilt zijn en jong wilt blijven

Ongebreidelde nieuwsgierigheid, open en gek, kleurrijk als het leven. Dat is wat kinderen speciaal maakt en dat is waar onze producten voor staan. Van pluche Volkswagen Bullis tot knuffeldoekjes – hier vindt u iets voor onze kleinste fans.

Groot plezier in klein formaat met onze modelauto's

In onze modellen zet de liefde voor details de norm: 1:18, 1:43 of 1:87: kies het formaat van uw dubbelganger. Of het nu een Passat, Kever of ID.4 is: ze zijn precies als hun grote voorbeeld. Hier doen niet alleen verzamelaars ontdekkingen.

Modelauto's van Volkswagen Accessoires: een zwarte VW Kever uit 1950 en de ID.4 in Honey Yellow.

Geïnteresseerd?

Alle hier voorgestelde producten en veel andere artikelen uit de GTI-collectie kan u rechtstreeks bij uw Volkswagen-partner kopen of rechtstreeks via de e-shop. Laat u inspireren door de veelzijdigheid van onze producten.