D’Ieteren aan uw zijde in de strijd tegen het coronavirus

Geachte klant,

Met een zwaar gemoed en veel plichtsbewustzijn hebben wij in reactie op de huidige gezondheidscrisis een reeks zeer strikte maatregelen genomen om proactief te kunnen bijdragen aan alle inspanningen rond ‘social distancing’ en de bescherming van de volksgezondheid.
Onze eerste gedachten gaan uit naar zij die zijn getroffen door het coronavirus. Daarom hebben we bij de meeste van onze verdelers een prioritaire hersteldienst op poten gezet voor klanten die actief zijn in de gezondheidszorg, bij de nooddiensten en in de thuishulp.
Als u zelf een dringende herstelling aan uw voertuig nodig heeft, vragen we u om eerst contact op te nemen met uw verdeler voor u zich verplaatst. Hij zal u informeren over de voorzorgsmaatregelen die we hebben genomen in het kader van de pandemie. Als u een afspraak had geboekt tijdens de lockdownperiode zal uw verdeler met u contact opnemen – als dat niet al is gebeurd. Hij zal een nieuwe afspraak met u vastleggen na 3 mei van dit jaar.
Wij blijven steeds beschikbaar met de best mogelijke dienstverlening, per telefoon, per e-mail of via de websites van onze merken, om te antwoorden op al uw vragen, om advies te geven of om u te helpen bij de keuze van uw voertuig in functie van uw verplaatsingsgewoontes en noden. Aarzel niet om contact op te nemen met ons of met uw concessiehouder. Wij staan voor u klaar.
We zijn ervan overtuigd dat de maatregelen die zijn genomen om de gezondheid van de meerderheid van de bevolking te beschermen ertoe zal leiden dat we samen de strijd tegen het coronavirus zullen winnen. We danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit om u na afloop van deze pandemie met open armen en in topvorm te ontvangen in onze showrooms.

Denis Gorteman, CEO D’Ieteren Auto

VIND HIER DE ANTWOORDEN OP DE 10 MEEST GESTELDE VRAGEN.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.